Son Dakika! 50 Yaş Üstü Kişilere Emeklilik Müjdesi Geldi! Bu Koşulu Taşıyorsanız Emekli Olacaksınız...

Son Dakika! 50 Yaş Üstü Kişilere Emeklilik Müjdesi Geldi! Bu Koşulu Taşıyorsanız Emekli Olacaksınız...

Genel seçimlere az bir zaman kala maaşlara gelen zamlarla beraber açıklamalar geldi. En düşük emekli maaşı 7.500 TL olarak güncellenirken milyonlarca memur ve memur emeklisi maaşlarına gelecek olan zam oranlarıyla beraber milyonlar kişinin beklentileri arttı.

Milyonlarca memur maaş zammı bekleyenler asgari ücretli ve memurlar için ara zam tarihi açıklandığını belirtti. Temmuz ayıyla beraber bildirilen zam tarihinin öne çekildiği belirtilirken seçim öncesi memur maaşlarına ise yüksek oranda zam yapılacağının altı çizildi.

Memur maaşlarına gelecek zamlar merak konusu olurken milyonlarca çalışan artış beklentisine girdi. Memurlara zam tarihi olarak temmuz ayı gösterilirken sürpriz haber duyurusu yapıldı. Memur maaş zammı Ankara'da konuşulmaya başlandı. Zam haberleri sosyal medya üzerinden ve vatandaşların gündeminde yer alırken milyonlarca kamu çalışanı emeklilerine yapılan zam üzerine ara zama gözler çevrildi.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçim öncesinde memur maaşlarına zam yapılırken bunlarla beraber kamu çalışanlarına sürpriz yapılmaya başlandı. Bununla beraber yüzde 30 oranında artış söz konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücret zamı ve memur maaşlarına yapılacak zam için Temmuz ayını işaret etmesiyle zam tarihlerinin öne çekilmesinin planlandığı konuşulmaya başlandı. Bununla beraber memur maaşları ve asgari ücretli çalışanlar için zam tarihinin erkene gelmesi an meselesi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.