SON DAKİKA! Geri Ödemesiz 15.000 TL Ödeme Alabilirsiniz! İşte Emekliyi İlgilendiren O Ödeme...

SON DAKİKA! Geri Ödemesiz 15.000 TL Ödeme Alabilirsiniz! İşte Emekliyi İlgilendiren O Ödeme...

SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklilerine müjde geldi. Karşılıksız olarak 15.000 TL ödeme yapılacak. Başvuru tarihleri ise netlik kazandı. İş Bankası'ndan emekli maaşı alanlara duyuru yapıldı. İşte detaylar...

Emekli vatandaşlara yeni bir ek ödeme yapılacağı netlik kazandı. Kampanyaya katılım için başvuru işlemlerini zamanında yapmanız gerekiyor. Emekli maaşı alanlara ve maaşlara ek şekilde 15.000 TL ödeme gerçekleştirilecek. Ödemeler tek defada yapılacak. Bankadan yapılan promosyonlara ait detaylar ise haberimizde…

İş Bankası tarafından emeklilere promosyon kampanyasını sürdürüyor.  SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklileri vatandaşlar için promosyon açıklaması gerçekleştirdi. Süre dolmadan başvuru yapıp promosyondan faydalanabilirsiniz. Emekli promosyonları hakkında detaylı bilgiler bankanın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

3 Yıl Sözleşme İle Nakit Promosyon Ödemesi

Türkiye İş Bankası tarafından emekli vatandaşlara emekli maaş promosyonu sağlayacak. Kampanya çerçevesinde maaşı 5.500 TL ve üstü olan vatandaşlara ek ödeme işlemi yapacak. Emekli maaşını 3 yıl bankadan alacak olanların maaşlarına göre promosyon ödemesi gerçekleşecek. Türkiye İş Bankası'ndan emeklilere yapılacak promosyon tutarının en çok 7.500 TL civarında da olacak. Bankanın müşterisi olup promosyon almak istiyorsanız yeterli olacak. Maaşını bankadan taşıyanlar promosyondan yararlanabilecekler.

Emekliye Düşük Faizli Emekli Kredisi

Bankalardan emekli olan vatandaşlara promosyonun yanı sıra düşük faiz oranlı emekli kredisi sağlanıyor. Düşük faiz oranı ile emeklilere kredi tutarı 7 Bin 500 TL'den başlıyor. Bankadan promosyon almak için yanı sıra emekli kredisi de sağlanabilecek. Toplam olarak yapılacak ödeme tutarları ise 15.000 TL'ye kadar çıkıyor.

Bankadan yapılacak kredi ödemelerinde düşük faiz oranlarının yanında vade sayısı 36 aya kadar çıkıyor. Bunun yanında taksit tutarlarında bütçeye göre ayarlanabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.