Son Dakika Promosyon Miktarları Açıklandı! 17 Bin TL Ödeme Yapılacak! İşte O Tek Şart...

Son Dakika Promosyon Miktarları Açıklandı! 17 Bin TL Ödeme Yapılacak! İşte O Tek Şart...

Promosyon ödemeleri ile ilgili çok kritik bir duyuru yapıldı. Bugün itibari ile promosyonların 17.000 TL olduğu duyuruldu. İşte konuya ilişkin detaylar...

Çalışan vatandaşlar son yıllarda promosyon anlaşmalarını takip eden kamu kurumları ile bankalar arasında promosyon anlaşmalarının yapılmaya başladığı belirtildi. Son gelen haberlere göre bir belediye ve bankalar arasında büyük bir promosyon anlaşması imzalandı. Promosyon miktarlarının 17 bin TL'ye kadar çıktığı açıklandı.

Promosyon Miktarı 17.000 Liraya Ulaştı...

Tunceli Pertek Belediyesi ve bankalar arasında bir promosyon anlaşması imzalandı. Bu kapsamda belediye personellerine 17.000 lira promosyon ödemesi verileceğini ifade etti.

Petrek Belediyesi ve bankalar arasında yapılan bu anlaşmaya göre banka, 3 yıllık maaşın karşılığı olarak çalışan kişi başına 17 bin TL promosyon ödemesi yapacaklarını açıkladı.

Resmen Açıklama Geldi 

Bu konu ile birlikte Petrek Belediye Başkanı'ndan yapılan açıklama geldi. Belediye Başkanı Ruhan Alan'dan gelen açıklamada ödemelerin hesaplara aktarıldığını belirtildi ve şu ifadeler yer aldı:

"Bugüne kadar ilk defa sahip olacağınız banka promosyon hakkınızı şu andan itibaren rahatlıkla kullanabilirsiniz . Hesaplarınıza 17000 TL para aktarıldı. Aileniz ile birlikte sağlıklı günlerde kullanın"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.