Sosyal Sigortalar Kurumu Duyurdu! 38.000 TL Ödeme Tek Seferde Hesabınıza Yatacak! İşte Detaylar...

Sosyal Sigortalar Kurumu Duyurdu! 38.000 TL Ödeme Tek Seferde Hesabınıza Yatacak! İşte Detaylar...

SGK'dan 38 bin lira toplu ödeme yapılacak! SSK çoğunlukla vatandaşlara destek kapsamında ödemeler yapıyor. Bu ödemeler arasında çalışan annelere doğum izni parası veriliyor. Asgari ücretin artması ile birlikte ödeme miktarlarında artış meydana geldi. Tek defada 38 bin TL ödeme veriliyor. Tek gereken T.C kimlik numaranızdan kontrol etmek. SGK'dan doğum yapan kadınlara yapılan ödemeye dair detaylar

TC kimlik numaranız ile hesabınızı kontrol edin. SGK'dan 38.000 TL toplu ödeme yapılacak. Sosyal Sigortalar Kurumu'ndan çoğu kez vatandaşlara çeşitli ödemeler yapılıyor. Bu ödemeler arasında çalışan annelere verilen doğum izni parası da bulunuyor. Asgari ücret miktarının artması ile beraber ödeme miktarlarında da artış meydana geldi. İşte bu ödemenin detayları...

Sigorta Kurumundan Doğum İzni Ödemesi Yapılacak

112 gün sürede SGK'nın doğum yapan annelere ödemesi sağlanıyor. Yapılan bu ödeme miktarı da oldukça fazla. Tek yapılması gereken T.C. kimlik kartından kontrol yapmak. Doğum izni parası olan bu para için detaylar ne?

Yeni yıl ile birlikte asgari ücrette yaşanan artış çoğu ödemede olduğu gibi doğum izni parasında da değişikliklere sebepti. Asgari ücrete yapılan zam ile yeni asgari ücret miktarının 8.506 TL olması diğer zamları da beraberinde getirdi. İşte o çok konuşulacak zam miktarları.

Doğum yapan annelere sağlanan doğum izni parası için yeni tablo şöyle. 

Asgari ücretlilere aylık brüt ücret 10.008 TL.

Günlük ödeme ücreti 333,60 TL.

16 hafta yani 112 günlük rapor ücret miktarı ise 112x333,60=37 bin 363 TL oldu. 

Ödeme miktarını sorgulamak için e-devletten doğum izni parası sorgulama butonuna tıklayıp işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.