TC'si ile Başvuru Yapanlara 40.000 Lira Ödeme Yapılacak! İşte Başvuru Süresi ve Detaylar...

TC'si ile Başvuru Yapanlara 40.000 Lira Ödeme Yapılacak! İşte Başvuru Süresi ve Detaylar...

TC Kimlik numaranızdan başvurmanız halinde 40.000 TL nakit ödemeler hesabınıza yatırılacak. Bu ay sonuna kadar kredi alınabilecek. İşte detaylar...

Bankalar son dönemde hazırladıkları ihtiyaç kredisi kampanyaları ile ilgi görüyorlar. Vatandaşlar için uygun faiz oranları ile ödemeler verilmeye devam ediyor. Nakit kredi alacak olanlar ihtiyaç kredisi almak istiyor ise hemen şubelere gitmeye gerek kalmadan aynı gün içinde vermektedir.

Acil ihtiyaçlar halinde başvurunuzu yapabileceğiniz Akbank'tan sizlere yeni bir kampanya daha hazırlandı ve TC kimlik numarası ile başvurunuzu gerçekleştirmeniz durumunda anında gün içinde ödeme alabilirsiniz.

Akbank'tan Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank'tan kredi başvurusu için öncelikli şekilde banka kredi notunuzun uygun olması halinde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kredi ihtiyacı olanlara başvuru koşullarına uygun olmaları halinde işlemlerini bankanın SMS kredi servisinden yapabilirsiniz. SMS ile ihtiyaç kredisi için başvuru yapmak istiyorsanız "Kredi" yazın boşluk bırakın "TC kimlik numaranızı" yazın ve bu mesajı Akbank SMS kredi servisinden 44 25 numarasına göndermeniz durumunda kredi işlemleri tamamlanmaktadır.

Akbank'ta hesabınızın olması halinde 40 bin TL nakit kredi ödemesinden yararlanmak isteyenlere acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmaları halinde başvurularını yapabilecekleri bu kredi kampanyaları ile hemen aynı gün içinde ödeme alarak hesaplarına aktarılmaktadır. Akbank'tan kredi başvurusu yapmak istiyorsanız banka müşterisi olanlara işlemlerini Akbank direkt uygulaması ile yapmaları halinde ödemelerini aynı gün içinde alıp hesaplarına bu şekilde ödemeler yapılabilmektedir.

Akbank'a maaşını taşıyıp direkt uygulaması ile  ilk kez maaş taşıyanlara yalnız ihtiyaç kredisi olarak değil emekli promosyonu olarak da yüksek limitli kredi ödemeleri yapılmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.