TEB Hesabı Olanlar Müjde Geldi! Banka Müşterilerine 15.000 TL Ödeme Yapılacak...

TEB Hesabı Olanlar Müjde Geldi! Banka Müşterilerine 15.000 TL Ödeme Yapılacak...

Bankalardan duyurulan kampanyalardan 15.000 TL'ye kadar ödeme alabilirsiniz. Tüm vatandaşlara uygun faizler ile nakit ödeme yapılacağı açıklandı.

TEB Bankası tarafından yeni ihtiyaç kredisi kampanyası oluşturdu. Nakit kredi kullanacak olanlara belirtilen politikalar ile kredi ödemeleri uygun faiz oranları oluşturularak verilmektedir. Kredi için banka müşterisi olmak gerekmektedir. İşte tüm detaylar...

Kredi notu uygun olanlara nakit ihtiyacı duymaları halinde işlemlerini TEB üzerinden gerçekleştirerek, 36 ay vade ve 15.000 TL kredi ödemesi verilecek. Acil ihtiyacınızın oluşması durumunda başvuru şartlarını taşıyanlara kredi puanı 1400 ve üzerinde olması durumunda bankanın başlatmış olduğu kredi kampanyasına katılarak, işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Bireysel müşterilere, sağlanmış olan bu başvuruların ardından 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu sunularak bankadan Ocak ve şubat ayları içerisinde düşük faiz oranları ile beraber kredi kullanabilecekler. 3 gün içinde yapacağınız başvurularda ise banka sizlere daha düşük faiz oranları ile hizmet vermektedir. Bankanın internet sitesinden başvurularınızı yapabilir ya da isterseniz internet bankacılığı kullanıyorsanız cepteteb uygulamasından krediyi alabilirsiniz.

TEB'den 15.000 TL ihtiyaç kredisi başvuru işlemi nasıl yapılır?

Kredi notu düşük olan vatandaşlara kredi sağlayan bankalardan biri olan TEB üzerinden 15.000 TL'ye dek ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Sigorta durumunuz da herhangi bir sıkıntı yoksa ve banka siciliniz iyi ise anında 15.000 TL'ye kadar krediniz kimlik ile onaylanıyor.

Kredi başvuru işlemi için en yakın TEB şubesine gitmeniz şart. TEB Bankası üzerinden internet ya da SMS atarak başvurunuzu yapmamalısınız. Çünkü kredi notunuz düşük olduğu için TEB Bankası kredi için onay vermeyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.