TOGG Fiyatları Netleşti! İşte 2023 Mart Ayı TOGG Fiyat Listesi...

TOGG Fiyatları Netleşti! İşte 2023 Mart Ayı TOGG Fiyat Listesi...

Mart ayının gelmesiyle birlikte herkes tamamen yerli ve milli otomobil TOGG fiyatı merak edilmeye başlanmıştı. Peki ama TOGG fiyatı belli oldu mu? Detaylar haberimizde…

Türkiye’nin gururu yerli ve milli otomobili TOGG için son günler. Nefesler tutuldu ve Türkiye'nin rüyası gerçekleşiyor. Milyonlarca araç sahibi bu günü bekliyor. Pek çok kişinin hayalini süsleyen yerli otomobil TOGG için son sızıntılar da geldi.

2021 yılında başlayan yolculuk için sona yaklaşıldı. Türkiye’nin ilk elektrikli aracı TOGG bu ay ön siparişe sunulacak. TOGG için geri sayım başladı ve sona yaklaşılıyor. Deprem felaketi nedeni ile ertelenmez ise TOGG bu ay içerinde ön siparişe sunulmuş hale gelecek.

TOGG mobil uygulamasından yapılacak ön siparişlerin ardından ilk teslimatlar Mart ayı içinde yapılacak. Şimdilik ilk siparişlere yetecek kadar kaç adet stok olduğu net olarak bilinmiyor.

TOGG fiyatı için belirlenen fiyat ne kadar? Bilindiği gibi en baştan bu yana TOGG’un rekabetçi bir fiyat ile satışa çıkacağı belirtiliyordu. Ama bu konuda henüz net bir detay bulunmuyor.

Şu ana kadar gelen bilgiler ile TOGG fiyatının 750.000 TL ile 1,5 milyon TL arasında olacağı bilgisi gelmişti. Ancak kısmen de olsa bu sızıntılar doğru çıktı. Türkiye’nin ilk elektrikli otomobilinin etiketi artık netleşmeye başladı.

Otomobil sektöründe yer alan iddialara göre TOGG için belirlenen fiyat 850 bin TL civarında belirlendi. Bu fiyatın donanım ve taleplere göre de değişebileceği biliniyor.

Şunu da belirtmek gerekirse bu fiyatlar henüz resmi kaynaklardan doğrulanmadı. Bu fiyatın elektrikli SUV model için özellikle çok uygun olduğu düşünülüyor. Muhtemel olarak TOGG ideal fiyatı ile büyük ilgi görecek. Önümüzdeki günlerde TOGG fiyatı hakkında  kesin bir açıklama geldiğinde bu rakamı sizler ile paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.