Vakıfbank'tan Duyuru Geldi! Başvuran Müşterilerine 50 Bin TL'ye Kadar Destek Sağlanacak...

Vakıfbank'tan Duyuru Geldi! Başvuran Müşterilerine 50 Bin TL'ye Kadar Destek Sağlanacak...

Vakıfbank’tan vatandaşa müjde geldi. SGK destekli 99.000 TL ödeme verilecek. Son dakika açıklaması olarak bu kampanya duyuruldu. İşte ödemenin detayları...

Vakıfbank’tan müşterilerine maddi sıkıntılarını gidermek amacıyla bir kampanya oluşturuldu. Yeni bir kredi kampanyası olarak son dakika açıklaması geldi. Vatandaşın ihtiyaçlarına uygun tutarlarda kredi kullanılarak finansman sıkıntısı aşılabilecek. Vakıfbank emekli vatandaşlar için de özel kampanyalar promosyonlar ile yer almıştı. 99 bin TL’ye kadar olan borçlara yönelik bu kampanyanın detayları açıklandı.

Sgk 99.000 TL’ye Kadar Olan Borçlar İçin Silme Kararı Verecek…

Sosyal Güvenlik Kurumu SSK ve Bağ-Kur’lu emeklilere yönelik güzel haberi verdi. Yapılan düzenleme sayesinde emeklilerin finansal durumları değerlendirilecek ve büyük bir rahatlama sağlanacak. Yaşam standartlarına yükselmesi hedefleniyor. Emeklilere bir defaya mahsus 99.000 TL’ye kadar olan borçlar için silme kararı geldi.

Vakıfbank’a Özel Bir Kampanya Oluşturdu

Vakıfbank vatandaşlara finansal ihtiyaçlarını gidermeleri için özel bir kampanya oluşturdu. Nakit ihtiyaçlarına çözüm oluşturacak kampanyanın detayları netleşti. Kampanya ile müşteriler ödemelerini 2023 yılı sonuna kadar da erteleme imkanına sahipler. 60 aya varan vade imkanı ile 10.000 TL ile 50.000 TL arasında ihtiyaç kredisi verilecek. Kredi kullanımında ister dosya masrafı ya da sigorta bedeli gibi kesintiler oluşturulmayacak. Müşteriler ödemelerini erteledikleri süre boyunca aylık faiz ödemesi yapmak zorunda olacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.