Vakıf'tan Büyük Müjde Verildi! 50.000 TL'ye Kadar Nakit için Hemen Başvurun Desteği Alın...

Vakıf'tan Büyük Müjde Verildi! 50.000 TL'ye Kadar Nakit için Hemen Başvurun Desteği Alın...

Milyonlarca emeklinin merakla araştırdığı promosyon kampanyası bankalar tarafından devam ederken, Vakıfbank'tan emekliler için yeni bir adım daha attı. Söz konusu banka, emekli maaş hesabı olan müşterilerine başvuru yapmaları halinde düşük faizli ek ödeme için kredi vereceğini duyurdu.

Vakıfbank, emekli maaşı alan müşterilerine yeni bir kampanya duyurusunda bulundu. Bu kampanya, sadece Vakıfbank müşterileri olan emeklilere yöneliktir ve emekli maaşının 20 katına kadar yüksek limitli kredi verecek. Banka müşterisi olmayanlar, maaş hesapları üzerinden bu krediyi alabilirler.

Vakıfbank, 36 ay vadeli 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi vermektedir. Başvuru yapmak isteyen emekliler, internet bankacılığı, banka şubesi veya banka mobil uygulaması üzerinden başvuru yapabilirler. İlk taksit ödemeleri 90 gün ertelemeli olarak yapılabilir. Banka müşterileri, internet bankacılığı veya mobil uygulama üzerinden kredi işlemlerini takip edebilir ve hesaplarına yatırabilirler.

Vakıfbank, sürekli olarak emekli maaşı alan müşterilerine yönelik kampanyalar yapmayı planlamaktadır. Başvuru yapmak isteyen emekliler, en yakın banka şubesine giderek veya internet bankacılığını kullanarak sonuçlarını 5 dakika içerisinde öğrenebilirler ve aynı gün içinde kredi alabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.