Yapı Kredi Bankası Kampanya Başlattı! Yeni Müşterilerine Bankadan 7 Bin TL Ödeme Yapılacak....

Yapı Kredi Bankası Kampanya Başlattı! Yeni Müşterilerine Bankadan 7 Bin TL Ödeme Yapılacak....

Mart ayında 2 milyon 250 bin EYT'linin de emekli olacak olmasıyla birlikte sayıları 15 milyonu geçen emekliler için bankalar arasında promosyon savaşı yaşanıyor. Yapı Kredi'nin şubat ayında emekliye vereceği promosyon netlik kazandı.

Türkiye'nin en kalabalık grubunu oluşturan emekliler, bankaların da en büyük hedefi konumunda. 15 milyon emekliyi kendi müşterileri yapmak isteyen bankalar promosyon kampanyalarında üst üste güncellemelere gidiyor.

Yapı Kredi tarafından şubat ayında emekliye verilecek promosyon miktarı açıklanırken, emekliler nakit promosyon dışında birçok ayrıcalıktan da faydalanabilecek.

YAPI KREDİ 2023'TE NE KADAR PROMOSYON VERECEK?

Milyonlarca emekliyi 3 yıl süreyle müşterileri yapmak için geçtiğimiz yıl adeta savaş veren bankalar arasındaki rekabet bu yılda başlamış durumda. Yapı Kredi'nin emekli müşterilerine vereceği promosyon miktarı ise şu şekilde:

Yapı Kredi promosyon ödeme tablosu:


3.500 TL’ye kadar emekli aylığı alana 4.200 TL

3.500 TL – 7.500 TL arası emekli aylığı alana 5.000 TL

7.500 TL – 10.000 TL arası emekli aylığı alana 6.300 TL

10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alana 7.000 TL

PROMOSYONLAR 3 GÜN İÇİNDE HESAPLARDA

Yapı Kredi ile başvuru işlemi tamamlandıktan sonra ilk maaş alınırken 3 iş günü içerisinde promosyon ödemesi hesaba yatırılır. 31 Ocak tarihine kadar geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyenler 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü verdiğinde promosyon ödemesi yapılırken bankadan alınacak maaşın tutarına göre net bir ödeme belirlenir. Promosyondan faydalanmak isteyenlerin 60 günlük süre içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermesi gereklidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.