Yapı Kredi Kredi Kampanyasını Duyurdu! 5 Dakika da Sonuçlanan 55 Bin TL Kredi 3 Gün İçinde Hesabınızda...

Yapı Kredi Kredi Kampanyasını Duyurdu! 5 Dakika da Sonuçlanan 55 Bin TL Kredi 3 Gün İçinde Hesabınızda...

Yapı Kredi Bankası müşterilerine müjde geldi. 5 dakika içerisinde 55.000 TL nakit ödemesi alabilirsiniz. Bunun için 3 gün gerekiyor. Ardından hesaplara yatırılacak. İşte detaylar...

Özel bankalardan biri olan ve müşteri kapasitesi yüksek olan Yapı Kredi Bankası'ndan başvurularını gerçekleştirenlere nakit kullanma imkanı sunuluyor. Vatandaşlar için başlatılan yeni kampanya kapsamında Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru daha paylaştı. İşte o kampanyanın detayları...

Yapı Kredi'den yeni duyurulan kampanya kapsamında 5 dakika içinde sizlere kredi sonucu verilecek. 55.000 TL ve 24 ay vade imkanı ile ihtiyaç kredisi ödemesi vereceğini duyurdu. Yapı Kredi'den başvuru gerçekleştirmek isteyen herkese banka müşterisi olmaları halinde kredi notu uygun ise başvurusunu bankanın sms kredi servisi numarası olan 44 11'e mesaj atarak da hemen gerçekleştirebilecek.

Yapı Kredi'den İhtiyaç Kredisi Kampanyası

44 11 numarasına kısa mesaj atarak başvurunuzu gerçekleştirmek için T.C kimlik no, aylık gelir ve doğum tarihinizi yazıp bu numaraya mesaj gönderin 5 dakika içerisinde 55.000 TL gelir belgesi sunmadan kredi verilip verilmediğinin mesajı iletilecektir. Yapı Kredi Bankası'ndan SMS yöntemi ile kredi başvurusu gerçekleştirenlere başvuru koşullarını sağlamaları durumunda istedikleri an bu bankadan mobil uygulamayı kullanarak kendi banka hesaplarından ödemeleri hesaplara yatırılabilmektedir.

Yapı Kredi bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında başlatmış olduğu bu kampanyadan yararlanmak için vatandaşlara kendi banka müşterisi olması halinde 3 gün içinde hesaplarına ödemeleri aktaracak ve aynı sürede en düşük faiz oranları ile kredi kullanmalarına olanak sunacaktır.

Yapı Kredi'den Emekli Kredi Kampanyası

Emekli vatandaşlara başvuru yapmaları durumunda Yapı Kredi Bankası'ndan işlemlerini tamamlayabilecekleri ve istedikleri zaman bu nakit kampanyasından faydalanabilecekleri bir kampanya oluşturuldu. Emekli maaşınızı Yapı Kredi'den almaya başlayarak başvurularınızı gerçekleştirmeniz durumunda redi kullanabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.