Ziraat Bankası Duyurdu! Emekli ve Memura 50.000 TL'ye Kadar Destek Sağlanacak...

Ziraat Bankası Duyurdu! Emekli ve Memura 50.000 TL'ye Kadar Destek Sağlanacak...

Ziraat Bankası’ndan son dakika müşterilerine kampanya duyurusu geldi. Bankamatik ve hesabından emekli ve çalışanlara 50.000 TL gelir belgesiz destek ödemesi verilecek. İşte bu haberin detayları...

Kamu Bankalarının en büyüğü olarak çalışmalarını sürdüren Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kredi imkanı sağlayacak bir kampanya hazırladı. Ziraat Bankası 50.000 TL gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyası için banka müşterilerine detayları aktardı. Vatandaşlara daha düşük faiz oranları ile kredi ödemesi bankadan verilmektedir. Ziraat Bankası’ndan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen banka müşterilerine kredi ödemeleri hızlı bir şekilde hesaplarına yatırılır ve onaylanan kredi aynı gün içinde kullandırılmaktadır.

Ziraat Bankası’ndan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşların aynı gün işlemlerini yapabilmeleri için Ziraat mobil uygulamasından kredi imkanı sağlamaktadır. Ziraat Bankası mobil uygulamasından başvuru yapıp dilediğiniz zaman ihtiyaç kredisi alabileceksiniz...

Ziraat Bankası’ndan 50 Binlik Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası’nın müşterisi olanlar ve kredi başvurusunu gerçekleştirenler yakın banka şubesine gidip kimlikle işlem gerçekleştirilebilir. Banka şubelerine gidip zamanı olmayan kişilere ve hafta sonu nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar ise Ziraat Bankası mobil uygulamasını kullanarak 7/24 Kredi başvurusunda bulunabilmektedir.

Ziraat Bankası nakit kredi kampanyasına katılıp başvurularını gerçekleştirecek olan kişilerin emekli olmaları halinde ise emekli maaş hesaplamadan başvuru yapabilecek ve nakit kredi anında içinde hızlı bir şekilde hesabınıza yatırılabilecektir.

Ziraat Bankası’nın kredi kampanyasına dair başvuru gerçekleştirmek isteyen vatandaşların 36 ay vadeli 50.000 TL kredi işlemleri için başvuru şartlarını karşılıyor. Uygun olmaları durumunda Kredi ödemeleri hemen verilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.