Ziraat Bankası Yeni Kampanyasını Duyurdu! Kimler Kampanya İle 20.000 ile 30.000 TL Arası Çekebilir?

Ziraat Bankası Yeni Kampanyasını Duyurdu! Kimler Kampanya İle 20.000 ile 30.000 TL Arası Çekebilir?

Ziraat Bankası'ndan müşterisi olan vatandaşlara kredi hizmeti verilmeye devam ediyor. Vatandaşların şartlara uygun olması halinde anında ödemeler hesaplarına yatacak. İşte o ödemeye dair tüm detaylar..

Nakit kredi kullanan vatandaşların hesaplarına belirli şartlarlaödemeler yapılıyor. İşte emekli kredisinden yararlanmak isteyenler için tüm ayrıntılar haberimizde.

Ziraat Bankası'ndan nakit kredi kullanan vatandaşların hesaplarına belirli koşullar ile ödemeler yapılıyor. İşte emekli kredisinden yararlanmak isteyenlere ilişkin tüm ayrıntılar...

Ziraat Bankası yeni bir kampanya için start verdi. İhtiyaç kredisi kullananların ödemelerine uygun olarak faiz oranları soluşturulurken başvuru yapan herkes bu imkandan yararlanabilecek. TC kimlik numarası kullanılarak yapılan sorgulamalar ile yüksek limitli bu kredinizi öğrenebilirsiniz. İhtiyaç kredisi başvurusu için emekli, çalışan veya devlet memuru olma şartı bulunuyor. 100.000 TL'ye kadar sağlanacak destek kredisi için gerekenler ise şöyle...

Ziraat Bankası'ndan Kredi İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

İhtiyaç kredisi için talepte bulunanlara uygun koşulların sağlanması halinde kredi imkanı verilirken şartların başvuru yapanlar tarafından karşılanması gerekiyor. Ziraat Bankası şubelerine gitmeden de bankanın müşterisi olanlara kimlik ile başvurularını tamamlayabilirler. Bankanın müşterisi olmayanlar da kimlik ve gelir belgesi ile şubelere giderek başvuru yapabiliyor.

Ziraat Bankası üzerinden kredi için mobil uygulamalar aracılığı ile internet bankacılığı hesaplarından kredi başvuruları yapılabilir. Hesabınızda olan kredi için başvurunun onaylanması ile beraber ödemeler anında hesaplara yatırılmaktadır.

Emekli Kredisi Kredisi Nasıl Alınır?

Ziraat Bankası'nın başlattığı emekli kredi kampanyasından faydalanmak için emekli maaşlarını Ziraat Bankasından alma şartı ile banka maaş taşıma işlemleri sonrasında kullanacakları kredi ve kredi kartı borçlarını hesaplayarak limit belirleyeceklerdir.

Emekli Kredisi kampanyasına sizler de katılabilir ve 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvuruları yapılabilir. Başvuru yapmak için bankanın şartlarına uygun olmaları ile beraber hızlıca işlemlerini yaparak diğer bankalarda olan kredi ve kredi kartı borçlarını da kapatabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.