Ziraat Bankası'ndan 750 TL ya da 2.000 TL Kampanyası Başladı! İşte Detaylar...

Ziraat Bankası'ndan 750 TL ya da 2.000 TL Kampanyası Başladı! İşte Detaylar...

Ziraat Bankası tarafından yeni bir kampanya için start verildi. Kampanya çerçevesinde, harcamalarıa göre 750 TL ya da 2.000 TL arasında tutarlarda bank kart lira hediye edecek. İşte detaylar...

Ziraat Bankası tarafından müşterilere  yeni bir kampanya daha sunuldu. Kampanya ile harcamalarınıza özel 750 TL ile 2.000 TL arası tutarlarda bank kart lira hediye sağlanabiliyor.

Kampanyaya Katılım Başladı

Müşteriler bu bankanın hazırladığı kampanyaya katılmak için Bankkart mobil, bankkart.com.tr ya da SMS kanallarını kullanabilirler. SMS ile katılmak için "TATILSEPETI" yazın 4757'ye mesaj göndermeniz gerekiyor. Ancak alışveriş öncesinde kampanyaya katılım sağlamanız şartı bulunuyor. Aksi takdirde müşteriler bu ödüllerden yararlanamayacaklar.

Bankkart ile Lira Nasıl Kazanılır? 

Bankkart Lira kazanmak oldukça kolay. Bunun için müşterilerin alışverişlerini Bankkart POS cihazlarından yapmaları gerekiyor. Kampanya süresince kazanılan Bankkart Liralar,10 Nisan'da kartlarınıza yüklenecek.17 Mayıs tarihine dek kullanılmayan bu liralar geri alınacaklar.

Kampanyanın Detayları Nedir?

Kampanya 1 Mart - 31 Mart 2023 tarihlerinde geçerli olacak. Bu süre zarfında müşteriler 2.000 TL'ye kadar bankkart lira kazanabilir. Ayrıca bireysel kartlar ile gerçekleştirilecek tüm harcamalar da kampanyaya dahil olacak. Müşteriler ek kartları ile yapılan harcamalar ana kart sahibi olanlara dahil edebiliyorlar. 

Kampanyaya Hangi Kartlar Dahil Olmayacak?

Müşteriler Bankkart Başak, Bankkart Business, Free Bankkart ve Bankkart Lira ile yaptığı bazı işlemler için kampanya kapsamında yararlanabilecekler. Ayrıca müşteriler para uygulamasını kullanarak bu kampanyanın avantajlarından faydalanamıyor.

Kampanya tarihlerinde yapılan ön ödemeli rezervasyonlar için ön ödeme tutarları 7.500 TL ve üzeri olanların işlemleri kampanyaya dahil tutulacak. Yurt içi ve yurt dışı turlar da dahil olacak. Tur paketi dışında olan yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinde satışlar ise dahil tutulmayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.