2024 Apple Watch Ultra %10 daha büyük ekrana sahip olacak

2024 Apple Watch Ultra %10 daha büyük ekrana sahip olacak

Apple Watch Ultra geçen yıl piyasaya sürüldü ve Apple görünüşe göre 2024 yılında çıkacak yeni bir versiyon üzerinde çalışıyor.

Digitimes tarafından yakın zamanda yayınlanan bir rapora göre, 2024 Apple Watch Ultra mevcut modelden daha büyük bir ekranla gelecek.

Mevcut Apple Watch Ultra 1,93 inçlik bir ekrana sahip, ekran boyutundaki artışın yaklaşık %10 olacağı ve yeni ekranın 2,1 inç olacağı söyleniyor.

Apple gelecek yıl daha büyük bir Apple Watch Ultra piyasaya sürmeyi planlıyorsa, bu yıl için aynı tasarımı korumaya ve sadece işlemciyi güncellemeye karar vermedikleri sürece, bu yıl güncellenmiş bir Apple Watch Ultra görmeyebiliriz.

2024 yılında yeni bir dayanıklı Apple Watch modelinin piyasaya sürülmesi, Apple'ın cihaz için kendi ekranını geliştirdiğine dair önceki söylentilerle bağlantılı. Görünüşe göre Apple, Apple Watch Ultra için yeni bir microLED ekran geliştiriyor ve bu ekran ilk olarak önümüzdeki yıl cihazda kullanılacak.

Apple'ın yeni büyük ekranın yanı sıra Apple Watch Ultra 2'de başka değişiklikler yapıp yapmayacağını görmek için sabırsızlanıyoruz. İkinci nesil Apple Watch Ultra hakkında daha fazla ayrıntı alır almaz sizi bilgilendireceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.