Analist, iPad mini 7'nin 2024'e kadar piyasaya sürülmeyeceğini öne sürüyor

Analist, iPad mini 7'nin 2024'e kadar piyasaya sürülmeyeceğini öne sürüyor

iPad mini 7'nin resmi olarak tanıtılması için birkaç yıl daha geçmesi gerekebilir. Apple konusunda güvenilir bir kaynak olan analist Ming-Chi Kuo'ya göre, bir sonraki kompakt tabletin 2024'ün başlarından önce piyasaya çıkması beklenmiyor.

iPad mini 6'nın halefi olan cihaz, en büyük farklılaştırıcı olarak Apple'ın kendi işlemcisinin yeni bir versiyonunu benimsemelidir. 2021'de piyasaya sürülen modelin, iPhone 13 serisinde kullanılan A15 Bionic çip ile çıkış yaptığını hatırlayın.

Kuo'ya göre iPad mini serisinin yerini 2025 yılında katlanabilir bir iPad'in alması "olası değil". Bu durumda, bilgiler sektörde perde arkasında dolaşan söylentilerle çelişiyor.

Analiste göre, esnek ekranlı olası tablet oldukça yüksek bir fiyata sahip olacak. Dolayısıyla, kompakt varyant daha uygun fiyatlı bir seçenek olarak kalacaktır.

Her halükarda, lansmanlar arasındaki uzun aralık iPad mini'nin Apple için bir öncelik olmadığını gösteriyor. İddiaya göre marka, kullanıcıların daha büyük ekranlı cihazları tercih ettiğine inanıyor.

Katlanabilir iPad'in lansmanı için eksik olan ne?

Apple, katlanabilir cihaz pazarına henüz girmemiş birkaç şirketten biri. Sızan birkaç patente rağmen Apple, esnek ekranlı bir cihazı piyasaya sürmeden önce teknolojinin tatmin edici bir seviyeye ulaşmasını bekliyor.

Söylentiler ayrıca gelecekteki cihazın iPhone ve iPad'in bir melezi olacağına işaret ediyor. Cihaz katlandığında normal bir cep telefonu boyutlarında, ancak açıldığında bir tablet boyutunda olacaktır.

Son olarak, raporlar Apple'ın kendi katlanabilir telefonunu ancak 2025 yılında piyasaya sürmesinin beklendiğini gösteriyor. Bundan önce marka, teknolojiyi 20 inç ekranlı ve 4K çözünürlüklü bir katlanabilir cihaz kategorisi oluşturmak için kullanmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.