Apple, Günlük Uygulaması ve Daha Fazlasıyla iOS 17.2'nin İkinci Halka Açık Beta Sürümünü Yayınladı

Apple, Günlük Uygulaması ve Daha Fazlasıyla iOS 17.2'nin İkinci Halka Açık Beta Sürümünü Yayınladı

Apple bugün, yakında yayınlanacak olan iOS 17.2 ve iPadOS 17.2 güncellemelerinin ikinci betalarını herkese açık beta test kullanıcılarına sunarak geliştirici olmayanların da yazılımı yayınlanmadan önce denemelerine olanak tanıdı. İkinci iOS 17.2 ve iPadOS 17.2 genel betaları, Apple'ın ilk genel betaları yayınlamasından iki hafta sonra geldi.

Herkese açık beta test kullanıcıları, Ayarlar uygulamasını açıp Yazılım Güncelleme bölümüne giderek, "Beta Güncellemeleri" seçeneğine dokunarak ve iOS 17 veya iPadOS 17 Herkese Açık Beta'yı açarak beta sürümünü edinebilirler. Apple'ın beta test web sitesine kaydolmak gerekiyor.

iOS 17.2, iPhone ve iPad kullanıcılarının günlük etkinliklerini ve düşüncelerini kaydetmelerini sağlamak için tasarlanmış Journal uygulamasını ekliyor. Apple, ilham kaynağı olarak kullanılabilecek ipuçları sunuyor ve günlük girişleri görüntüler, ses kayıtları, konum etiketleri ve daha fazlasıyla donatılabiliyor.

Apple Music'te artık birden fazla kişinin katkıda bulunduğu çalma listeleri oluşturabilmeniz için ortak çalma listeleri mevcut ve ayrıca artık favorilerinize eklediğiniz tüm müzikleri içeren bir Favoriler çalma listesi de var. Çıkartmalar Mesajlar uygulamasında geri dokunma tepkileri olarak kullanılabiliyor, iPhone 15 Pro modellerindeki Eylem Düğmesi artık yeni bir Çeviri işlevine ayarlanabiliyor ve Apple iMessage Kişi Anahtarı Doğrulaması için destek sunuyor.

Yeni Hava Durumu ve Saat widget'ları, TV uygulamasında ince ayarlar, aygıtlar arasında Mesaj eşzamanlama güncellemeleri, yeni Memoji seçenekleri ve daha fazlası var. iOS 17.2 beta özellikleri makalemizde şimdiye kadar bulduğumuz özelliklerin tam listesini bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.