Apple iPad serisinin tamamını 2024'te yenileyecek, AirPods'un da gelecek yıl yenilenmesi bekleniyor

Apple iPad serisinin tamamını 2024'te yenileyecek, AirPods'un da gelecek yıl yenilenmesi bekleniyor

Bloomberg'den Mark Gurman'ın haberine göre Apple, 2024 yılında tüm iPad serisini yenilemeyi planlıyor. Buna iPad Pro, iPad Air, iPad mini ve giriş seviyesi iPad'in yeni modelleri de dahil.

Haber kaynağına göre, düşük ve orta sınıf iPad'ler Mart 2024 gibi erken bir tarihte güncellenebilirken, hem 11 inç hem de 13 inç iPad Pro modellerinin yılın ilk yarısında tanıtılması bekleniyor.

Yeni iPad Pro modellerinin OLED ekranlara ve M3 yonga setine sahip olacağı söylenirken, yeni nesil iPad Air'in M2 yongasından bir performans artışı alması bekleniyor. Öte yandan, iPad mini'nin A16 Bionic çipe sahip olabileceği belirtiliyor.

Apple henüz bu söylentilerin hiçbirini doğrulamadı, ancak Gurman Apple haberleri konusunda güvenilir bir kaynak. Gurman'ın haberleri doğruysa, Apple ilk kez iPad serisinin tamamını aynı yıl içinde güncellemiş olacak.

Gurman, yeni iPad'lere ek olarak Apple'ın önümüzdeki yıl yeni AirPods'ları da piyasaya sürmesinin beklendiğini söylüyor. Bununla birlikte, güncellenmiş bir AirPods Pro modelinin piyasaya sürülmesi biraz daha uzun sürebilir ve 2025 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.