Apple iPhone 15 Pro Max Dünyanın En İnce Ekran Çerçeveleriyle Gelecek

Apple iPhone 15 Pro Max Dünyanın En İnce Ekran Çerçeveleriyle Gelecek

Apple'ın Always-On ve ProMotion ekran özelliklerini yakında çıkacak olan iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max akıllı telefon modelleriyle sınırlaması bekleniyor

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple'ın yaklaşmakta olan iPhone 15 Pro Max akıllı telefonunu ekran çevresinde ultra ince çerçevelerle getirmeyi planladığı bildiriliyor.

Bir rapora göre, iPhone 15 Pro Max, yalnızca 1,55 mm (0,06 inç) çerçeveye sahip bir ön ekrana sahip olabilir ve bu da onu şimdiye kadar yapılmış herhangi bir akıllı telefondaki en ince çerçeve haline getirir.

Tüyocu Ice Universe kısa süre önce mikro blog platformu Twitter'a girdi ve şunları yazdı: "iPhone 15 Pro Max, Xiaomi 13 tarafından tutulan 1.81mm çerçeve siyah kenar rekorunu kıracak ve kapak plakası siyah çerçeve genişliğinin sadece 1.55 mm olduğunu ölçüyoruz.iS22 ve S23- 1.95mmiCEiPhone 14 Pro 2.17mm)."

Geçtiğimiz hafta, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max akıllı telefonlarının ön cam videoları internete sızmış ve ekranın etrafında ultra ince çerçevelere sahip olacaklarını ortaya koymuştu.

Ayrıca, Apple'ın Always-On ve ProMotion ekran özelliklerini yaklaşmakta olan iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max akıllı telefon modelleriyle sınırlandırması bekleniyor.

Ayrıca iPhone üreticisinin Wi-Fi 6E ağ desteğini yalnızca iPhone 15 Pro modellerine getireceği bildirildi. iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max muhtemelen dokunsal geri bildirimli katı hal düğmeleri, titanyum çerçeve ve artırılmış RAM gibi yeni özellikler içerecek.

Daha önce Macrumors tarafından yayınlanan bir raporda da standart iPhone 15 ve iPhone 15 Plus çerçevelerinde gözle görülür bir değişiklik olmayacağı belirtilmişti. Dört iPhone 15 modelinin de iPhone 11 serisinde olduğu gibi kenarları hafif kavisli çerçevelerle gelmesi bekleniyor.

Rapor ayrıca, iPhone 15 Pro modellerinin, ses açma ve kısma için mevcut ayrı düğmelerin yerine birleşik ses düğmelerine sahip olabileceğini ortaya koydu. Yeni ses düğmesi, kullanıcıların düğmeye bastıkları yere göre ses seviyesini ayarlamalarına olanak tanıyacak.

Ayrıca iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'in dokunsal geri bildirimli katı hal düğmeleri, titanyum çerçeve ve artırılmış RAM gibi yeni özellikler içereceği de bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.