Apple iPhone 5S için iOS 12.5.7'yi yayınladı

Apple iPhone 5S için iOS 12.5.7'yi yayınladı

Apple, iPhone için yeni iOS 16.3 yazılım güncellemesinin yanı sıra, iPhone 5S için iOS 12.5.7'yi de içeren eski cihazlar için de bazı yazılım güncellemeleri yayınladı.

iPhone 5S yazılım güncellemesi, cihazdaki bazı güvenlik sorunlarını gideriyor. iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3 ve iPod touch (6. nesil) için de güncelleme mevcut.

Apple ayrıca diğer eski cihazlar için iOS 15.7.3 ve iPadOS 15.7.3 şeklinde bir yazılım güncellemesi daha yayınladı.

iOS 15.7.3 ve iPadOS yazılım güncellemeleri iPhone 6s, iPhone 7, 1. nesil iPhone SE, iPad Air 2, iPad Mini 4. nesil ve 7. nesil iPod Touch için kullanılabilir.

iPhone ve iPad'in eski modellerine yönelik bu yazılım güncellemelerinin tümü, yazılımdaki bir dizi güvenlik sorununu gidermektedir; bunlarla ilgili bazı ayrıntıları aşağıdaki bağlantıdan Apple'ın web sitesinde görebilirsiniz.

Apple ayrıca Mac'in eski sürümleri için de bazı yazılım güncellemeleri yayınladı, bu güncelleme macOS Monterey 12.6.3.

Yeni iOS 12.5.7, iOS 15.7.3 ve iPadOS 15.7.3 ve macOS Monterey 12.6.3 yazılım güncellemeleri artık indirilebilir durumda. iPhone ve iPad güncellemelerini Ayarlar > Genel > Yazılım güncellemesi > İndir ve yükle bölümüne giderek yükleyebilirsiniz.

Mac güncellemesini aygıtınızdaki Apple menüsünden yükleyebilirsiniz. Tüm güncellemelerle ilgili tüm ayrıntıları bu Apple'ın web sitesinde bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.