Apple Music Classical uygulaması dünyanın en geniş klasik müzik kataloğuyla kullanıma sunuldu

Apple Music Classical uygulaması dünyanın en geniş klasik müzik kataloğuyla kullanıma sunuldu

Uzun bir geliştirme sürecinin ardından, merakla beklenen Apple Music Classical uygulaması iOS aygıtlarına indirilebilir hale geldi ve bu tür için oluşturulmuş arama özelliğiyle dünyanın en geniş klasik müzik kataloğuna erişim sağlıyor.

Yeni Apple Music Classical hizmetinden yararlanabilmek için Apple Music abonesi olmanız gerekse de, klasik müzik favorileri 192 kHz/24-bit Hi-Res Lossless'a kadar en yüksek kalitede, uzamsal sesle ve reklamsız olarak sunuluyor.

"Apple Music Classical klasik müzik dinleme şeklinizi sonsuza dek değiştirmek üzere. Tam olarak aradığınız kaydı saniyeler içinde bulmanıza yardımcı olacak güçlü bir arama aracını kullanarak dünyanın en geniş klasik müzik kataloğunu keşfedin. Ve Dolby Atmos'lu Spatial Audio ve kayıpsız ses özellikli yüzlerce albüm de dahil olmak üzere, Orta Çağ'dan günümüze klasik müziğin keyfini mevcut en yüksek ses kalitesiyle çıkarın. Apple Music Classical, Apple Music aboneliğinize dahildir."

- Yeni çıkanlardan ünlü başyapıtlara ve binlerce özel albüme kadar her şeyi içeren dünyanın en büyük klasik müzik kataloğuna (5 milyondan fazla parça) sınırsız erişim elde edin.
- Besteci, eser, orkestra şefi ve hatta katalog numarasına göre arama yapın ve belirli kayıtları anında bulun.
- En yüksek ses kalitesinde (192 kHz/24 bit'e kadar Yüksek Çözünürlüklü Kayıpsız) dinleyin ve Dolby Atmos ile sürükleyici uzamsal seste binlerce kaydın keyfini çıkarın.
- Tam olarak neyi ve kimi çaldığınızı bildiğinizden emin olmak için eksiksiz ve doğru meta verilerden yararlanın.
- Binlerce besteci biyografisi, önemli eserlerin açıklamaları ve daha fazlası ile dinlerken öğrenin.
- Uyumlu kablosuz aygıtlarda AirPlay'i kullanarak dinleyin.
- Apple Music aboneliği (Bireysel, Öğrenci, Aile veya Apple One) gerekir. Apple Music Ses Planı ile kullanılamaz.
- Çin, Japonya, Kore, Rusya, Tayvan ve Türkiye hariç olmak üzere Apple Music'in sunulduğu tüm ülkelerde kullanılabilir. Kullanılabilir özellikler ve içerikler ülkeye veya bölgeye göre değişiklik gösterebilir.
- Servis, iOS 15.4 veya sonraki bir sürümünü çalıştıran tüm iPhone modellerinde kullanılabilir.
- Serviste müzik dinlemek için internet bağlantınızın olması gerekiyor.

"Apple Music Classical ayrıca yüzlerce Essentials çalma listesi, kapsamlı besteci biyografileri, birçok önemli eser için derinlemesine kılavuzlar ve sezgisel göz atma özellikleri sayesinde yeni başlayanların bu türle tanışmasını kolaylaştırıyor."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.