Apple, Siri'ye Yardımcı Olmak İçin Bir Sonraki iPhone'un Ses Performansını Artırabilir: Bildiklerimiz

Apple, Siri'ye Yardımcı Olmak İçin Bir Sonraki iPhone'un Ses Performansını Artırabilir: Bildiklerimiz

Apple, iPhone 16 modellerinde yapay zekanın gücüyle Siri'yi güçlendirmeyi planlıyor ve yeni bir mikrofon bu sonuçların elde edilmesine yardımcı olacak.

Apple iPhone 16, raporlara göre sert çekirdekli bir AI cihazı olarak şekilleniyor ve şirket, sesli asistanı Siri'ye yeni bir hayat vermek istiyor. iPhone 16 serisi, şirketin taleplerine ve sektörün trendlerine uygun yeni bir Ai yonga setine sahip olacak.

Şimdi de Apple'ın iPhone 16 modellerinin ses performansını artırmak istediği ve bunun iPhone kullanıcıları için Siri'nin kullanımına doğrudan fayda sağlayabileceği öne sürülüyor. Analist Ming-Chi Kuo tarafından verilen detaylar, Apple'ın Eylül 2024 civarında piyasaya sürülecek olan iPhone 16 serisindeki mikrofonları yükseltmesinden bahsediyor.

Siri'nin Apple'ın gözdesi olduğu ve yapay zeka avatarının diğerlerinin yanı sıra Bard ve ChatGPT ile rekabet etmek isteyeceği açık. Ancak mikrofonları yükseltme kararının birden fazla faydası var. iPhone 16 kullanıcıları daha iyi sesli aramalar, videolar için ses kalitesi artışı ve daha fazlasını bekleyebilirler. Mikrofonların daha iyi gürültü engelleme özelliğine sahip olması, Siri'nin sorguları daha iyi ve daha hızlı anlamasına ve yanıtlamasına da yardımcı olacak.

Yeni yükseltmenin her zaman bir maliyeti olacaktır ve bugünlerde piyasaya sürülen her iPhone modelinde olduğu gibi, yeni donanım iPhone'ların fiyatını daha da artırabilir. Bir sonraki iPhone'lar, iPhone 16 serisinin tüm modellerinde katı hal düğmesine geçiş yapabilecek yenilenmiş Eylem düğmesi de dahil olmak üzere birkaç yükseltmeye daha sahip olacak. Apple'ın gelecek yıl Pro Max takısını iPhone 16 Ultra lehine kullanmayacağına dair güçlü bir beklenti var ve bu değişikliğin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini görmek istiyoruz.

Bir sonraki iPhone serisi en başından itibaren A17 Pro biyonik çipi kullanabilir ancak daha da önemlisi Apple, önümüzdeki yıllarda iPhone'ların üretilmesine yardımcı olmak ve markanın ürünlerinin üretiminde Çin'e olan bağımlılığını azaltmasına olanak sağlamak için Hindistan'dan aldığı üretim desteğine güveniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.