Apple Vision Pro, Windows Phone'dan Daha Fazla Uygulamayla Piyasaya Sürülüyor

Apple Vision Pro, Windows Phone'dan Daha Fazla Uygulamayla Piyasaya Sürülüyor

Yarın Apple, Vision Pro'yu Amerika Birleşik Devletleri'nde piyasaya sürecek. Bir süre önce verilen ön siparişlere ve halihazırda 200.000 adet satılmış olmasına rağmen asıl endişe, insanların bundan gerçekten keyif alıp almayacağıdır.

Neyse ki Apple, lansmanında Vision Pro için tasarlanan 600'den fazla uygulamayla 3.499 dolarlık kulaklığı için yüksek beklentileri karşılamayı hedefliyor. Detaylar burada…
Vision Pro Lansman Sırasında Kendisi İçin Tasarlanmış 600'den Fazla Uygulamaya Sahiptir

Apple'ın Vision Pro'su teknik özellikleri ve yetenekleriyle göz doldurdu. Ancak sanal ve artırılmış gerçeklik çoğu zaman temel araçlardan ziyade pahalı oyuncaklar gibi hissettiriyor. Bir süre kulaklık kullandıktan sonra birçok kişi muhtemelen toz birikmesine izin vererek kulaklıktan vazgeçti. Bunun nedeni, Meta'nın Quest serisinin bir miktar başarısına rağmen temel sorunun devam etmesidir. Kulaklıklar uzun süreli kullanımda hâlâ rahatsızlık veriyor ve yeterli uygulama desteğine sahip değil

Lansman sırasında Apple, başlangıçtaki konfor kaygısını ele aldı ve şimdi kulaklığın yeni uygulamalarla uyumluluğunu doğrulayarak ikinci soruna yönelik çözümünü gösterdi. Şirket, bir milyondan fazla uyumlu iOS ve iPadOS uygulamasının yanı sıra halihazırda Vision Pro için özel olarak tasarlanmış 600'den fazla uygulama ve oyunun bulunduğunu açıkladı. Ancak bu uygulamaların kalitesi şu anda belirsizliğini koruyor.

Microsoft'un bile Windows Phone için uygulama kitaplığını genişletme konusunda zorluklarla karşılaşması dikkat çekicidir ve bu da Apple'ın başarısını önemli kılmaktadır. Vision Pro, VisionOS App Store'da spor, eğlence, üretkenlik, oyun ve keşfetmeyi kapsayan çok çeşitli uygulamalar sunar. Öne çıkan özellikler arasında PGA TOUR Vision, Vision Pro NBA, benzersiz gösteriler için Max ve popüler üretkenlik araçları yer alıyor. Oyun seçenekleri arasında Apple Arcade'e özel oyunlar da dahil olmak üzere 250'den fazla oyun yer alıyor. Kullanıcılar dünyayı keşfedebilir, 3 boyutlu hava durumunu kontrol edebilir, güneş sistemini inceleyebilir, anatomi öğrenebilir, DJ'lik yapabilir, sanal konserlere katılabilir ve çeşitli uygulamalarla alışveriş yapabilir. Loóna, Void-X ve Saktrix Pro gibi benzersiz deneyimler karma gerçeklik ortamını zenginleştiriyor. Daha fazla kullanıcı yeteneklerini keşfettikçe uygulama ekosisteminin büyümesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.