Apple Vision Pro'nun lansmanı Şubat 2024 olarak belirlenebilir

Apple Vision Pro'nun lansmanı Şubat 2024 olarak belirlenebilir

Apple Vision Pro ilk olarak bu yılın başlarında duyurulmuştu, ancak kullanılabilirliği konusunda resmi bir açıklama yapılmamıştı. Şimdi, yeni bir rapor şirketin karma gerçeklik başlığının lansman zaman çizelgesine işaret etti.

WWDC23'teki resmi duyuru sırasında Cupertino merkezli dev, kulaklığın kullanılabilirliğini değil yalnızca fiyatını açıkladı. Ancak ünlü analist Mark Gurman, son Power On bülteninde giyilebilir cihazın piyasaya sürülme süresini açıkladı. Gurman daha önce karma gerçeklik başlığının piyasaya sürülmesinin Mart 2024'e ertelendiğini iddia etmişti. Ancak son raporunda, sürümün bir ay daha erken gelebileceğini belirtti.

Ünlü analist, şirketin denizaşırı üretimini artırmaya başlaması nedeniyle Vision Pro'nun Şubat ayında gelebileceğini belirtiyor. Bildirildiğine göre Apple, Çin'deki tesislerinden tam kapasiteyle çalışan kulaklık üretimine sahip. Bu üretim tesisleri Vision Pro'yu Ocak 2024 sonuna kadar sevkiyata hazır hale getirme hedefine ulaşmak için çalışıyor. Yazılım cephesinde Gurman, şirketin geliştiricilere bir e-posta gönderdiğini ve uygulamalarını en son araçlarla test ederek Vision Pro için "hazır olmalarını" istediğini ekliyor.

Bunun dışında Apple, perakende mağazalarının her birine ikişer çalışanını eğitim için önümüzdeki ay genel merkezine gönderecek gibi görünüyor. Burada çalışanlar Apple Vision Pro'nun işlevlerini ve öne çıkan özelliklerini öğrenerek ürünü satış için daha iyi pazarlayabilecekler. Bunun hala doğrulanmamış bir rapor olduğunu unutmayın, bu nedenle bu haberi bir tutam tuzla alın ve daha fazla güncelleme için buralarda kalın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.