Apple'ın yeni Mac Pro'su 2023'ün başlarında geliyor

Apple'ın yeni Mac Pro'su 2023'ün başlarında geliyor

Bloomberg'den Mark Gurman'ın yakın tarihli bir raporuna göre yeni Apple Mac Pro 2023'ün başlarında geliyor.

2022'nin sonundan önce daha fazla yeni Mac görmeyi bekliyorduk, ancak Apple'ın bir sonraki bilgisayar turu için önümüzdeki yıla kadar beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

Apple şimdiye kadar yeni Mac Pro'yu tanıtmayı hedeflemişti, ancak üst düzey makine, özelliklerinde yapılan çok sayıda değişiklik, şirketin üst düzey işlemcilere yönelik planlarında önemli bir değişiklik ve üretimin potansiyel olarak başka bir yere taşınması gibi bir dizi nedenden dolayı ertelendi.

Apple, Intel Mac Pro'nun yerini alacak bir makine üretmeye ilk başladığında, orijinal M1 çipini temel alan bir işlemciye sahip bir makine planlamıştı. Yaklaşım iki ana konfigürasyon gerektiriyordu: iki M1 Max işlemcinin gücüne eşit bir çip - en üst düzey MacBook Pro çipi - ve dört M1 Max bileşeninin birleşimine eşit bir diğeri.

Görünüşe göre yeni Mac Pro bir Apple M2 Ultra işlemciden güç alacak, Apple bu yeni Mac'in fiyatını önemli ölçüde artıracağı için yeni bir M2 Max işlemci ile sunmamaya karar verdi.

Apple'ın 2022'de piyasaya süreceği diğer yeni Mac'leri görmek için sabırsızlanıyoruz, ben de dahil olmak üzere birçok kişi güncellenmiş daha büyük bir iMac bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.