Ayçiçek Yağında İndirimlerin Son Günü Yaklaşıyor! 2022 Yılının Son Günlerinde En Ucuz 5 LT’lik Yağ Fiyatı

Ayçiçek Yağında İndirimlerin Son Günü Yaklaşıyor! 2022 Yılının Son Günlerinde En Ucuz 5 LT’lik Yağ Fiyatı

TMO da Ayçiçek Yağının Fiyatını Duyanlar Şok Oldu

Son zamanlarda zincir marketlerde ayçiçek yağından başka diğer temel gıda maddelerine çok yüksek fiyatlardan zamlar yapılırken Toprak mahsulleri ofisi zincir marketlerinde yapılan ayçiçek yağının fiyatını da yapılan indirim olayı yarattı. Halkın temel gıda maddelerinin zor bir şekilde alabildiği ekonomik krizinde etkilendiği temel gıda maddelerinde çok yüksek zamlar ve etiketlerine yansıtılıyor. Toprak mahsulleri ofisinde ayçiçek yağının indirime girmesi ise kampanyalı çok büyük yankı uyandırdı. 2 adet 5 litre ayçiçek yağı ise son kez çok düşük fiyatlardan satılacak.

2 Adet 5 Litre Ayçiçek yağı İndirime Girdi

Toprak mahsulleri ofisi zincir marketleri ayçiçek yağında defalarca indirim uygulayarak vatandaşların cebini rahatlatmaya çalıştı. Artık ayçiçek yağı indiriminde sona yaklaşıldı ve son kez kampanya yapılıyor. Toprak mahsulleri ofisinde vatandaşları memnun eden kampanya 2 adet 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarını gören ise şok’a uğradı. Ayçiçek yağı indiriminde son günler. 2 adet 5 litre ayçiçek yağı son kez indirme girdi ve vatandaşların bundan fayda sağlamaları bekleniyor. A’dan z’ye temel gıda maddelerinin çok uygun fiyata satıldığı toprak mahsulleri ofisinde indirimli satışlar sürerken yılın son günlerinin gelmesi ile birlikte son kez büyük indirimli satışlar da yapılıyor.

Çok konuşulacak olan son büyük kampanya ise yine ayçiçek yağından geldi. Evinde ayçiçek yağı ihtiyacı olan vatandaşlar yılbaşından önce bu kampanyalı fiyatlardan yararlanmaları ekonomik anlamda bütçelerine katkı sağlayacak. Asgari ücrete zam yapılması ve yeni yılın gelmesi ile birlikte özellikle zeytinyağında ve diğer gıda maddelerinde büyük artış yapılacağı dilden dile konuşuluyor.

Yılbaşından İtibaren Ayçiçek yağına Zam Yapılacak

Toprak mahsulleri ofisi yılbaşı gelmeden son kez ayçiçek yağında kampanya başlattı. 2022 yılında artan fiyatlar neticesinden dolayı birçok market zincirlerinde ayçiçek yağından diğer tüm temel gıda maddelerine çok yüksek oranda zamlar yapıldığı biliniyor. Vatandaşların da isyan ettiği bu olay neticesinde herkes kesesine göre uygun fiyatlı ayçiçek yağı ve diğer temel gıda maddelerini marketlerden almaya çalışıyor. Yılbaşı gelmeden toprak mahsulleri ofisinde bu kampanyadan birçok vatandaşın yararlanması maddi anlamda fayda sağlayacak.

Sofraların olmazsa olmazı olan ayçiçek yağı ve diğer gıda maddeleri geçen sene yılbaşından bu yana neredeyse 3 katını geçen fiyatlara konu olmayı başardı. Bu konuda ise devletin bir kurumu olan ve zincir market görevi yapan Toprak mahsulleri ofisi ayçiçek yağına güzel bir indirim uygulayarak yılbaşı zammı öncesinde vatandaşlara müjdeli haberi verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.