ChatGPT AI tarafından desteklenen yeni Microsoft Bing ve Edge tarayıcısı tanıtıldı

ChatGPT AI tarafından desteklenen yeni Microsoft Bing ve Edge tarayıcısı tanıtıldı

Microsoft, dün düzenlediği basın etkinliğinde Microsoft Bing ve Edge tarayıcısının yeni sürümlerini tanıttı; her ikisi de Open AI'dan yükseltilmiş bir ChatGPT biçiminde Yapay Zeka tarafından desteklenecek.

Kısa bir süre önce Microsoft ve Open AI'nin yeni bir ortaklık kurduğunu ve Microsoft'un şirkete büyük yatırımlar yaptığını duymuştuk. Microsoft'un Open AI'ye 10 milyar dolar yatırım yaptığını öne süren söylentiler var.

Yeni Microsoft Bing ve Edge tarayıcıları, ChatGPT'ye güç veren yazılımın yükseltilmiş bir sürümünü kullanacak.

Microsoft Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Satya Nadella, "Yapay zeka, en büyük kategori olan aramadan başlayarak her yazılım kategorisini temelden değiştirecek," dedi. "Bugün, insanların aramadan ve web'den daha fazlasını elde etmelerine yardımcı olmak için yapay zeka yardımcı pilotu ve sohbet ile desteklenen Bing ve Edge'i piyasaya sürüyoruz."

Microsoft, güncellenmiş Edge tarayıcılarının ve yeni Bing'in daha iyi bir arama deneyimi sağlayacağını, ayrıca sorularınıza eksiksiz yanıtlar alacağınızı ve yeni bir sohbet deneyimi sunacağını söyledi.

Microsoft ayrıca tüm bu yeni yapay zeka destekli özellikleri Edge tarayıcılarına ekledi ve ona yeni bir görünüm kazandırdı, bu yeni özelliklere erişmenizi sağlayacak yeni bir Edge kenar çubuğu var.

Kulağa kesinlikle çok ilginç geliyor ve bunun Bing'i nasıl geliştireceğini öğrenmek için sabırsızlanıyoruz, bunun Bing'in Google ile rekabet etmesine yardımcı olup olmayacağını göreceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.