Coca-Cola Markalı Akıllı Telefon Geliyor

Coca-Cola Markalı Akıllı Telefon Geliyor

Popüler meşrubat markası bu cihaz için bir akıllı telefon markasıyla ortaklık yapıyor ve çok yakında ülkede piyasaya sürülebilir.

Coca-Cola Hindistan'da ve dünya genelinde popüler bir meşrubat markası ancak yakında piyasada marka adıyla anılan bir akıllı telefona sahip olabilirsiniz. Bu hafta yeni tasarım renderları ortaya çıktı ve bize arkada çift kameralı Coca-Cola markalı akıllı telefonu ve üzerine sıvanmış Coca-Cola markasını gösteriyor.

Bir süredir bir Coca-Cola akıllı telefonu hakkında söylentiler duyuyorduk, ancak ürün hiçbir zaman gün ışığına çıkmadı. Sızıntı yapan Mukul Sharma aracılığıyla elde edilen yeni tasarım görselleri, bu modelin nihayet piyasaya sürülmek üzere olduğunu gösteriyor.

Telefonun renderı ayrıca ses düğmesinin sağ tarafta olduğunu ve kenarların yuvarlatıldığını, bu sayede elde tutmanın rahat olduğunu söylüyor. Telefonun renderlarının Coca-Cola'nın da marka rengi olan kırmızı renkte olması şaşırtıcı değil. Peki meşrubat markası bu cihazla mobil sektöre mi giriş yaptı?

Pek sayılmaz, Coca-Cola marka gücünü ve erişimini telefon üreticilerinden biriyle ortaklık yapmak için kullanıyor, bu durumda telefonun Realme 10 4G akıllı telefona benzer tasarımı nedeniyle birçok kişi bunun Realme olduğunu düşünüyor. Rapor, Coca-Cola markalı telefonun önümüzdeki birkaç ay içinde Hindistan'da piyasaya sürüleceğini söylüyor, ancak özel sürüm telefonun alıcılar için ne kadara mal olacağını hala bilmiyoruz.

Bu, popüler bir markanın özel bir seri için bir telefon üreticisiyle ortaklık kurduğu ilk örnek değil. OnePlus ve Oppo bunu yıllar içinde birçok kez yaptı ve bize McLaren Edition, Avengers Edition ve daha fazlasını verdi. Telefonun özellikleri aynı kalıyor, çoğunlukla ambalaj kutusu ve bu modeller için genel paketi tamamlayan aksesuarlarla ilgili.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.