Corning, Ağır Cihazlar İçin Daha İyi Düşme Korumasına Sahip Gorilla Glass Victus 2'yi Tanıttı

Corning, Ağır Cihazlar İçin Daha İyi Düşme Korumasına Sahip Gorilla Glass Victus 2'yi Tanıttı

Corning Gorilla Glass Victus 2, daha iyi çizilme direnci ve bel yüksekliğinden düşmeye karşı koruma sunan ve daha ağır cihazların da hayatta kalmasını sağlayan yeni bir cam bileşimi kullanılarak üretilmiştir.

Corning, çizilmeye karşı dayanıklılığı korurken beton gibi yüzeylerde daha yüksek düşme performansı sunan Corning Gorilla Glass Victus 2'yi tanıttı.

Corning Gorilla Glass Victus 2, daha iyi çizilme direnci ve bel yüksekliğinden düşmeye karşı koruma sunan ve kapak camı performansını geliştirerek daha sofistike ve çeşitli tasarımlara sahip daha ağır cihazların hayatta kalmasını sağlayan yeni bir cam bileşimi kullanılarak üretilmiştir.

Corning'in laboratuvar testlerine göre Gorilla Glass Victus 2, betonu taklit eden bir yüzeyde bir metreye kadar düşmelere dayanırken asfaltı taklit eden bir yüzeyde iki metreye kadar düşmelere dayanmış ve rakip alüminosilikattan dört kata kadar daha iyi çizilme direncini korumuştur.

B2B niteliği nedeniyle Gorilla Glass Victus 2 şu anda birkaç müşteri tarafından değerlendiriliyor ve önümüzdeki birkaç ay içinde piyasaya çıkması bekleniyor.

Şirket ayrıca, en büyük akıllı telefon pazarlarından üçü olan ABD, Hindistan ve Çin'deki kullanıcıların yaklaşık %84'ünün bir cihaz satın alırken dayanıklılığı yüksek bir öncelik olarak tuttuğunu ortaya koydu.

Gorilla Glass Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü David Velasquez, "Akıllı telefonlar dijital hayatımızın merkezinde yer alıyor ve çizilmeye ve düşmeye karşı olağanüstü dayanıklılık gereksinimi, net, hasarsız ekranlara olan güvenimizin artmasıyla birlikte daha da arttı" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.