Counter Strike 2 mobil, PS5 ve Xbox konsolları için mi yayınlanacak?

Counter Strike 2 mobil, PS5 ve Xbox konsolları için mi yayınlanacak?

Uzun zamandır beklenen Counter-Strike 2'nin piyasaya sürülmesiyle birlikte, PC oyuncuları şimdiden heyecanın tadını çıkarıyor ve test oyununa balıklama dalıyor. Ancak, birçok konsol hayranı CS2'nin tadını çıkarıp çıkaramayacaklarını merak ediyor. Bu arada, diğerleri de bir noktada oyunun mobil versiyonunu görüp göremeyeceğimiz konusunda spekülasyon yapıyor.

Bu makalede, bu iki soruyla ilgili en son bilgileri ve oyuncuların Valve'ın FPS'sinden neler bekleyebileceğini inceliyoruz!

Counter Strike 2 konsollar için yayınlanacak mı?

Açıklanan bilgilere göre PC için 22 Mart'tan itibaren sadece seçilmiş kullanıcılar için bir deneme sürümü mevcut ve tam oyun Haziran ve Eylül ayları arasında piyasaya sürülecek. Ancak konsollara gelince, geliştirici henüz oyunu PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S veya Nintendo Switch'te yayınlama niyetini açıklamadı.

Bununla birlikte, 2012 yılında CS:GO'nun PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülmesi, ancak daha sonra zayıf oyuncu alımı nedeniyle terk edilmesi gibi bir olasılık var.

Counter Strike 2'nin mobil versiyonu olacak mı?

Dot Esports web sitesine göre, oyun şu anda PC'ye özel olsa da, son zamanlarda bulunan bir kaynak kodu iddiası nedeniyle olası bir mobil sürüm hakkında söylentiler ortaya çıktı. Valve tarafından resmi olarak hiçbir şey onaylanmamış olsa da, birçok oyuncu şirketin bir mobil sürüm çıkaracağını umuyor.

Counter Strike 2'nin bir mobil portunun yayınlanması hala belirsiz olsa da, Valve'ın gelecekte bunu yapacağına dair hala umut var. Source 2 motorunun iOS ve Android'i desteklediğini hatırlamakta fayda var, bu da oyunun bu platformlar için yayınlanmasını kolaylaştıracaktır. Ancak, bu gerçekten gerçekleşirse, oyunun donanım farklılıkları nedeniyle PC sürümüne göre önemli farklılıklar gösterebileceğini unutmamak önemlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.