Cumhurbaşkanı Öyle Bir Açıklama Yaptı Ki! 1500 TL’yi Tüm Başvuran Emekliler Alabilecek

Cumhurbaşkanı Öyle Bir Açıklama Yaptı Ki! 1500 TL’yi Tüm Başvuran Emekliler Alabilecek

Cumhurbaşkanından Emekliye Müjde

Yılbaşının yaklaşması ile birlikte emekliliğe 1500 TL ikramiye verileceği Reisi Cumhurumuz tarafından açıklandı. Ay sonuna kadar hesaplarda olacak olan bu ikramiye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yaptığı açıklama ile birlikte netlik kazanmıştır. Aynı zamanda ‘enflasyona karşı çalışanlarımıza ezdirmeyeceğiz’ diyerek birçok emekliye yılbaşı ikramiyesini müjdesini verdi.

Yapılan bu açıklama ile birlikte vatandaşlar son derece mutlu olurken aynı zamanda bu süreç içerisinde çalışmış oldukları bankalara akın ederek ayrıcalıklı bir hizmet alabilmek adına başvurularda bulunmuştur. Bu hizmet süreci kapsamında hangi emekliye ne kadar tutar yatacak hakkında net bir bilgilendirme henüz yapılmamıştır.

Bakan Nebati Değerlendirmeye Aldı

Bu konu ile alakalı olarak Bakan Nebati farklı detaylandırmalara girerek konunun geniş olarak Başkan Erdoğan tarafından yine bir açıklama ile birlikte duyulacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tüm emeklilere sunulan bu hizmetin 1. sınıf hizmet olması açısından değerlendirmeye alınması ve geniş kitlelere hitap edebilmesi için beklemeye alındığını duyurdu.

Emekliler en iyi hizmetten faydalanarak yüksek ek ikramiye oranlarına ulaşabilmek adına başvurularını doğru bir şekilde tamamlamalıdır. Bu açıklama ile birlikte gözler Erdoğan'dan gelecek olan bu talimatlara çevrilmiştir. En iyi şekilde sonuçlanacak bu süreç uygun olarak yönetilerek tüm emeklilerin bu kapsam içerisine girmesi beklenmektedir.

Kararın Resmi Gazetede Açıklanması Bekleniyor

Yapılan açıklama ile birlikte resmi gazetede bu kararın yayınlanması beklenmektedir. Böylelikle kasım ayı ile birlikte faydalanılan bu hizmet, Aralık sonu itibariyle sonlandırılacaktır. Kamu bankaları tarafından sağlanan bu ödenek internet bankacılığı üzerinden online olarak da başvuru yapılarak talep edilebilir. Aynı zamanda çalışılan bankaya bizzat başvuru yaparak da sonuç beklenebilir.

Bu 1500 TL’lik promosyondan yararlanabilmek için emeklilerin emekli maaşını Vakıfbank'tan temin ediyor olması gerekmektedir. Vakıfbank kendi web sitesi üzerinden yaptığı açıklama doğrultusunda yapmış olduğu kampanyaların ve kredi uygulamalarının sadece emekli kişiler tarafından tercih edilebileceği bilgisini vermiştir.

Düşük Faizli Yüksek Taksitli Kredi Ödemesi

Düşük faizli olarak ve yüksek taksitlendirme seçenekleri ile birlikte kredi veren banka kendi internet sitesi üzerinden de online işlemler menüsünden uygulama aracılığı ile başvurularını almaktadır. Haberin doğruluğu ile alakalı kesin bir durum söz konusu olduğu için bugün itibariyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama dört gözle beklenmektedir. Yapılan açıklama sonrasında ortalama 15 milyon emeklinin bu ücreti alabilmek için başvuru yapması beklenmektedir. Başvuruların son tarihi Aralık ayı sonu olarak belirlendi ve duyuruldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.