Daha Küçük 13,4 İnç OLED Ekranlı MacBook Air ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Daha Küçük 13,4 İnç OLED Ekranlı MacBook Air ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Display Supply Chain Consultants CEO'su Ross Young'a göre Apple, 13.4 inç OLED ekranlı bir MacBook Air geliştiriyor. Yeni model, 13,6 inç LCD panelli mevcut MacBook Air'e kıyasla biraz daha küçük bir ekrana sahip olacak.

Bugün ücretli abonelerle paylaşılan bir tweet'te Young, MacBook Pro'nun Apple'ın tedarik zincirinin yeterli notebook-optimize OLED ekran üretim kapasitesine sahip olmasının beklendiği 2026 yılına kadar OLED ekrana geçmesinin olası olmadığını ekledi. Young, o zamana kadar tedarikçilerin iPad Pro gibi tabletler için OLED ekranlara odaklanacağını söyledi.

Aralık ayında Young, Apple'ın OLED ekranlı MacBook Air ve 11.1 inç/13 inç iPad Pro modellerini 2024 yılında piyasaya sürmeyi planladığını söyledi. OLED ekranlı Mac'ler ve iPad'ler LCD modellere kıyasla daha yüksek parlaklık ve gelişmiş kontrast oranına sahip olacak ve ekranlar ayrıca daha uzun pil ömrü için daha fazla güç tasarrufu sağlayacak.

Bugün erken saatlerde Samsung Display'in gelecekteki MacBook Air'de kullanılacak OLED ekranları geliştirmeye başladığı bildirildi. Bu arada Young, Apple'ın bu yıl LCD panelli daha büyük bir 15 inç MacBook Air piyasaya sürmesini bekliyor.

Young, iPhone 13 Pro ve MacBook Pro'ya gelecek ProMotion, daha büyük bir 8.3 inç ekrana sahip altıncı nesil iPad mini ve çok daha fazlası dahil olmak üzere gelecekteki Apple ürünleri hakkında ekranla ilgili birçok ayrıntıyı doğru bir şekilde sızdırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.