Diablo 4: Blizzard Açık Beta'nın coop konumunu ve diğer ayrıntılarını açıkladı

Diablo 4: Blizzard Açık Beta'nın coop konumunu ve diğer ayrıntılarını açıkladı

Activision Blizzard bu Salı günü (28) gerçekleştirdiği canlı yayında Diablo 4'ün nasıl çalışacağına ve bu ayın sonunda gerçekleşecek olan Açık Beta sırasında hangi içeriklerin sunulacağına odaklanan yeni ayrıntıları açıkladı.

Açıklanan en büyük haber, test aşaması boyunca, katılan oyuncuların oyunu yerel co-op modunda arkadaşlarıyla birlikte deneyimleme seçeneğine sahip olacak olması.

Oyunu ön satışta satın alanlara özel erken erişimin ilk hafta sonu olan 17-19 Mart tarihleri arasında oyuncuların deneyebileceği sadece üç sınıf olacak: Renegade, Mage ve Barbarian. Diğer ikisi, Necromancer ve Druid, 24-26 Mart tarihleri arasında tüm oyuncular için Açık Beta'ya eklenecek.

Test dönemi boyunca on adede kadar karakter oluşturulabilecek. Erken Erişim Hafta Sonu'na katılan oyuncular ilerlemelerini Açık Beta'ya taşıyabilecekler.

Beta kapandığında tüm karakterler silinecek, ancak teste katılanlar, oyun resmi olarak yayınlandığında kullanılabilecek kozmetik eşyalar ve unvanlar içeren bir Beta Wolf Pack alacaklar.

Bu habere ek olarak, yukarıda tamamını izleyebileceğiniz yayında, zırh sistemi ve oyuncuların fethedip köylere dönüştürebilecekleri Kaleler hakkında yeni ayrıntılar da yer aldı.

Diablo 4 6 Haziran'da PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S ve Xbox One için piyasaya sürülecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.