Elon Musk Twitter'daki Yeni Değişiklikleri Doğruladı, Uzun Versiyon Gelecek Ay Geliyor

Elon Musk Twitter'daki Yeni Değişiklikleri Doğruladı, Uzun Versiyon Gelecek Ay Geliyor

Yeni değişiklikler bu ay yürürlüğe girecek ve daha fazlasının Şubat ayında kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Twitter uzun form gönderisi Elon Musk tarafından onaylandı: Twitter yakında kullanıcıların bir konu başlığından daha uzun olacak ve tek bir gönderide birleştirilecek uzun form tweetleri göndermesine izin verecek. Elon Musk bu tweet aracılığıyla önümüzdeki iki ay içinde platforma gelecek yeni özellikleri doğruladı. Ocak ayında gelecek değişiklikler arasında Twitter'ın kullanıcı arayüzünde küçük bir revizyon yer alıyor ve bu sayede akışta farklı bölümlere ulaşmak için sola-sağa kaydırma yapabiliyorsunuz.

Bu özellik "çok daha büyük bir kullanıcı arayüzü revizyonunun ilk parçası". Tweet ayrıntılarındaki yer imi düğmesinin bu ay içinde bir hafta sonra kullanıma sunulacağını söyledi. Uzun biçimli gönderiler, uzun yıllardır mikro blog platformu olarak adlandırılan Twitter'ın yörüngesini değiştirecek.

Tweetler 140 karakterden başladı, 240 karaktere yükseldi ve daha sonra bir konu oluşturmak ve platformda yayınlamak için birden fazla tweet oluşturma seçeneğine sahip oldunuz.

Twitter'ın Elon Musk yönetimindeki yeni versiyonu, Hindistan da dahil olmak üzere artık daha fazla ülkede kullanılabilen yeni görünümlü Twitter Blue aboneliğini de içeren büyük değişiklikler geçirdi.

Yeni politika, hesaplardaki mavi işaretler için de yapıldı ve bunun için insanlardan bir ücret alındı. Twitter Blue ayrıca 1080p video yayınlama ve tweetleri düzenleme gibi yeni özellikler de getiriyor. Elon Musk ayrıca, çekirdek ekibin bir parçası olan mühendisler ve küresel içerik moderasyon ekibi de dahil olmak üzere şirketten binlerce çalışanın işine son verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.