Emeklilere Hiç Beklenmedik Yerden Para! 8 Bin TL Ödeme Meclisten Onaylandı

Emeklilere Hiç Beklenmedik Yerden Para! 8 Bin TL Ödeme Meclisten Onaylandı

Milyonlarca emekli Aralık ayının son günleri yaklaşırken emekli promosyonlarını incelemeye devam ediyor. Emeklileri kendi müşterisi yapmak isteyen bankalar ise adeta promosyonlar için zam yarışına girdi. Aralık ayında rekor zamlar görülürken en yüksek promosyonu 8 bin TL ile işte o banka veriyor...

Türk Ekonomi Bankası (TEB), emeklilere yönelik yeni kampanyası ile 8 bin liraya varan promosyon sunuyor. Bankanın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, TEB, emekli maaşını TEB'e taşıyan müşterilerine yönelik yeni emekli kampanyasını başlattı.

Emekli maaşını 3 yıl boyunca TEB'den alma sözü veren ve bu süre boyunca biri elektrik faturası olmak üzere en az iki adet faturası için otomatik ödeme talimatı veren emekli maaş müşterileri 8 bin liraya varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek. Ayrıca TEB'e davet ettikleri ve maaşını TEB'e taşıyan her bir emekli yakınları için de 250 lira nakit ödül kazanabilecek.

8 BİN TL PROMOSYONA NASIL BAŞVURULUR?

TEB, emekli müşterilerinin şubeye gelmeden kolaylıkla promosyon imkanından yararlanabilmesi için de promosyon ödemelerini fiziki şubelere gitmeden de yapabilmenin yolunu açtı. TEB'in cep uygulaması CEPTETEB veya internet şubesinden kolayca başvuru yapılabiliyor. Emekli maaşını daha önce TEB'den almış müşteriler promosyonunu birkaç gün içinde alabiliyorken, henüz TEB'e yeni geçmiş ve maaş almamış müşteriler ise ilk emekli maaşları yattıktan sonraki 3 gün içerisinde promosyon ödemelerini hesaplarından çekebiliyorlar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.