Emekliye Güzel Haber Geldi! Hemen Hesabınızı Açın! Emekliye 6 Bin ile 8 Bin Lira Yatırıldı...

Emekliye Güzel Haber Geldi! Hemen Hesabınızı Açın! Emekliye 6 Bin ile 8 Bin Lira Yatırıldı...

Milyonlarca emekli adayı, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasını beklerken bankalar arasında yarış aldı başını gitti. Şubat ayında emekliye maaşına göre 5000 TL 6.000 TL ve 8.000 TL promosyon ödemesi planlanırken Mart ayında bu rakam 20 TL'ye kadar çıkması bekleniyor.

Emekliliğin, Emeklilikte Yaşa Takılanalar (EYT) Düzenlemesi beraberinde yürürlüğe girilmesi beklenirken, bankalar arası promosyon rekabeti hızla devam ediyor. Bugüne kadarki en yüksek mevla 8 bin liraya ulaştı.

Emekli promosyonu Şubat ayına ilişkin güncel rakamlar haberimizde…

BANKALARDAN PROMOSYON MÜJDESİ
Milyonlarca emeklinin beklediği promosyon müjdesi bankalardan geldi. Emekliler için kimsenin ağzını açan bankalar binlerce lira Ödeme yapacak. Özel bankalarda da kamu bankalarında da rekabet devam ediyor. 2023 yılının Ocak ayında 3000 ile 8.000 TL arasında değişen promosyon fırsatları sunulmuştu. 3 yıl taahhüt karşılığında verilen emekli promosyon ödemeleri şubat ayında da güncellendi. Emekliye şubatta verilecek promosyon fırsatlarında yeni rakamlar ortaya çıktı.

8000 TL'YE KADAR ÇIKACAK

Milyonlarca emeklinin beklediği promosyon ödemelerinde Şubat ayı rakamları ortaya çıkıyor. Hem kamu bankalarından hem özel bankalardan peş peşe yeni rakamlar açıklanıyor. gelen son bilgilere göre Şubat ayında emeklilere 8000 TL'ye Varan promosyon fırsatı sunulacak.

Promosyonda şartlar şubat ayında da değişmiyor. 5500 TL ve üstü maaş alan seçtiği bankaya maaşını taşıyarak 3 yıl boyunca kalma sözü veren tüm emekliler ödemeden yararlanabilecek.

MART AYINDA REKOR PROMOSYON

Şubat ayında EYT'lilerin dilekçe vereceği tahmin ediliyor. O sebeple Mart ayında emekli maaş promosyonu ödemeleri bir kez daha güncellenecek. şu anda 3.000 ila 8000 TL arasında değişen emekli promosyon ücretlerinin Mart ayında 20.000 TL'ye yükseleceği iddia ediliyor.

1 Mart 2023 tarihinden itibaren EYT'lilerin ilk maaşlarını alması ile birlikte yeni promosyon rakamlarının da bankalar tarafından açıklanacağı tahmin ediliyor. Yani promosyonda çift haneli rakamları Mart ayından itibaren görmeye başlayacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.