Gmail nihayet Windows için Outlook uygulamasına geliyor

Gmail nihayet Windows için Outlook uygulamasına geliyor

Windows için Outlook uygulaması, Google'ın Gmail hesapları da dahil olmak üzere üçüncü taraf e-posta hesaplarını desteklemesine olanak tanıyan büyük bir güncelleme aldı.

Outlook şimdiye kadar Windows üzerinde yalnızca Microsoft kişisel hesaplarını ve iş ya da okul hesaplarını destekliyordu ve bu da uygulamanın pek çok kullanıcısını rahatsız ediyordu. Ancak Redmond devi, üçüncü taraf hesaplar için desteğin yakında geleceğine söz verdi ve nihayet az sayıda Insider tarafından kullanılabilir hale geldi.

Microsoft, Windows'ta Outlook için yeni bir güncellemeyle, Gmail takvimi ve kişiler için tam destek de dahil olmak üzere üçüncü taraf Gmail hesapları için nihayet destek sundu. "Outlook, kullandıkları hesaplardan bağımsız olarak herkes içindir - tıpkı mobil ve Mac uygulamalarımızda olduğu gibi. Bugün, yeni Windows için Outlook önizlemesini kullananlar için Gmail hesapları desteğini sunmaya başlayacağız... Amacımız, herkesin tüm e-postalarına - tek bir yerden - herhangi bir Windows 10 veya Windows 11 cihazından erişebilmesidir," diyor Microsoft.

Google Takvim ve Google Kişiler Outlook'a geliyor

Yıllarca farklı uygulamalar arasında dolaşmak zorunda kaldıktan sonra, Google hesapları da olan Outlook kullanıcıları nihayet tüm e-postalarını Windows'ta aynı yerden yönetebilecekler. Bu, özellikle Google Takvim ve Kişiler'in gelişiyle etkinliklerinizi planlarken çok zaman kazandıracaktır.

Uzun süredir Windows için Outlook kullananlar, Google Takvim ve Kişiler'i desteklemeyen klasik istemci deneyimine kıyasla üçüncü taraf hesaplara yönelik desteğin de geliştirildiğini fark edeceklerdir." "Artık kullanıcılar Gmail e-postalarını, Google takvimlerini ve kişilerini yeni Windows için Outlook önizlemesinde kullanabilirler. Bu, yeni Windows için Outlook'taki modern kod tabanımız tarafından mümkün kılınan popüler bir taleptir."

Yeni Windows için Outlook'un halen beta aşamasında olduğunu ve Office Insider'lar tarafından kullanılabileceğini unutmayın (en az Windows 10 Sürüm 1809 - Yapı 17763 çalıştıran). Kanal erişimi olanlar, klasik Windows için Outlook'larında ya da Posta ve Takvim uygulamalarında "Yeni Outlook'u deneyin" geçişini görecekler. Şirkete göre, Yahoo ve iCloud desteğinin yanı sıra IMAP aracılığıyla bir posta kutusuna bağlanma özelliğinin de "yakında" gelmesi bekleniyor, ancak daha fazla açıklama yapılmadı. Mac uygulamasının artık ücretsiz olduğunu ve yeni özelliklerle yüklendiğini unutmayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.