Google Orijinal Meet Uygulamasını Kaldırıyor, 360 Derece Arka Plan Özelliğini Tanıtıyor

Google Orijinal Meet Uygulamasını Kaldırıyor, 360 Derece Arka Plan Özelliğini Tanıtıyor

Google'ın kullanıcılar için video akışı özelleştirme seçeneklerine '360 derece arka planlar' adlı yeni bir özellik eklediği ve orijinal Google Meet uygulamasını yakında kullanımdan kaldıracağı bildiriliyor.

Google, önümüzdeki aylarda orijinal Meet uygulamasını aşamalı olarak kaldıracak ve kullanıcıları Duo'dan yapılan güncellenmiş sürüme geçmeye teşvik edecek. Güncellenmiş uygulama, eski yeşil logonun aksine dört renkli bir simgeye sahip ve doğrudan arama ve emoji tepkileri gibi yeni özellikler içeriyor.

Orijinal Meet uygulamasının kullanımdan kaldırılması kararı, en yeni özellik ve kabiliyetlerden yoksun olması nedeniyle alındı. Bu hamlenin kullanıcı deneyimini kolaylaştırması ve tüm kullanıcıların en son teknolojiye erişimini sağlaması bekleniyor.

Kullanıcı deneyimini geliştirmek ve en son teknolojiye erişim sağlamak amacıyla Google, en son özellik ve yeteneklerden yoksun olduğu için orijinal Meet uygulamasını aşamalı olarak kaldırmayı planladığını da duyurdu.

9to5Google'ın haberine göre Google ayrıca kullanıcılar için video akışı özelleştirme seçeneklerine '360 derece arka planlar' adlı yeni bir özellik ekliyor. Arka planlar, jiroskopları kullanarak cihazın yönelim verileriyle hareket eden videolardır. Başlangıçta, kullanıcılar arka plan olarak bir vaha, gökyüzü şehri ve dağ tapınağı arasından seçim yapma seçeneğine sahip olacak ve gelecekte daha fazla seçenek gelecek.

360 derece arka plan özelliğinin birkaç hafta içinde hem Android hem de iOS için tüketicilere ve ücretli Workspace kullanıcılarına sunulacağı bildiriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.