GTA Vice City hayata geri dönüyor: Giriş Unreal 5'te gerçekçi bir görünümle yeniden tasarlandı

GTA Vice City hayata geri dönüyor: Giriş Unreal 5'te gerçekçi bir görünümle yeniden tasarlandı

Rockstar Games'in en büyük hitlerinden birini özlüyor musunuz? O halde dudak uçuklatmaya hazır olun: TeaserPlay kanalı Unreal Engine 5 kullanarak GTA Vice City'nin açılışını yeniden yarattı ve sonuç muhteşem!

Görseller son derece detaylı ve 80'lerin retro atmosferi mükemmel bir şekilde yakalanmış. Videonun sonunda, oyunun başlangıcına bir bakış atıyoruz; enerji ve para sayacı, harita ve bu potansiyel yeniden yapımda kullanılacak kamera gösteriliyor. Animasyon tam olarak aslına uygunluk noktasına ulaşıyor ve bize bu oyunu tamamen yenilenmiş olarak oynamanın nasıl olacağını düşündürüyor.

Birçok oyuncunun ilk GTA'sını gerçekçi grafikler, daha da detaylı bir harita ve daha akıcı karakter hareketleriyle oynayabilmek kesinlikle inanılmaz bir deneyim olurdu.

Klasik açılışın bu yeniden anlatımı, tüm zamanların en ikonik oyunlarından birinin nostaljisini son teknoloji ürünü grafiklerle yeniden yaşamamızı sağladı. Tüm bunlar, Unreal Engine 5 kullanarak küçük video yeniden yapımları yaratma veya var olmayan oyunları hayal etme konusunda uzmanlaşan TeaserPlay sayesinde oldu. Bunun en güzel örneklerinden biri, yakın zamanda 'global' haritaya sahip bir Superman oyununun nasıl görüneceğini hayal eden bir fragmanın yaratılmasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.