GTA: yeni mobil üçleme her zamankinden daha iyi ve bunun bir nedeni var

GTA: yeni mobil üçleme her zamankinden daha iyi ve bunun bir nedeni var

GTA üçlemesinin yeniden düzenlenmiş versiyonu 14 Aralık'tan bu yana Netflix Gaming aracılığıyla mobil cihazlarda mevcut ve şimdiden herkes konsol veya PC'dekinden çok daha iyi olduğu konusunda hemfikir.

En çok satan video oyunu serisi Grand Theft Auto'nun (GTA) hayranları 2023'e girerken ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Yıllar süren söylentiler ve oyunun hacklenmesinin ardından yaşanan büyük sızıntının ardından, uzun zamandır beklenen GTA 6 ilk resmi fragmanıyla ortaya çıktı. Bu fragman da planlanan tarihten hemen önce yayınlandı. Ancak daha fazlası da vardı. Rockstar Games belli ki oyuncuları Netflix Gaming aracılığıyla Android ve iOS'ta GTA The Trilogy'nin yayınlanmasıyla şımartarak bekletmek istedi. Zamanından önce Noel.

GTA San Andreas, Vice City ve GTA 3'ü içeren üçleme 2021'den beri PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch ve PC'de mevcut. Ve herhangi bir platformda denediyseniz, alımın oldukça karışık olduğunu bilirsiniz. Bunun nedeni, zaman içinde düzeltilmesi gerekmeyen bir dizi hata ve teknik sorundan kaynaklanmaktadır. Bu nedenle akıllı telefon portunun duyurulması kayıtsızlık olmasa da ihtiyatla karşılandı. Ancak bu kez Rockstar Games dersini aldı.

MOBİLDEKİ GTA ÜÇLEMESİ KONSOL VE PC SÜRÜMLERİNDEN DAHA İYİ

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, konsol ve PC versiyonlarının mobil ortama uyarlanmasından daha fazlası. Başlık, şimdiye kadar onu rahatsız eden büyük hatalar için bir dizi yeni seçenek ve düzeltmeden yararlanıyor. Örneğin, oyunu göze çok daha hoş hale getiren 'Klasik Aydınlatma'yı etkinleştirebilirsiniz. GTA: San Andreas'ta bu, önceki üçlemede bulunmayan turuncu gökyüzünü geri getiriyor. San Andreas'ta sis de daha kaliteli.

Ayrıca oyunun çözünürlüğünü daha az güçlü akıllı telefonlarda daha iyi çalışacak şekilde ölçeklendirebilirsiniz. Hatalar söz konusu olduğunda, GTA 3'teki sprintleri veya garaj kapılarını açıp kapattığınızda çıkan garip sesleri düzeltmek için değişiklikler yapıldı. Bununla birlikte, ilk geri bildirimlere göre, hala birkaç dokusal sorun var, ancak Rockstar Games'in bu konuda işleri hızlı bir şekilde düzelteceğini umabiliriz.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.