Hitman 3'ün İsmi Değişiyor

Hitman 3'ün İsmi Değişiyor

IO Interactive yeniden başlattığı Hitman repertuarını elden geçirerek üçlemenin içeriğini tek bir deneyimde birleştiriyor. Değişiklikle birlikte Hitman 3, "Hitman - World of Assassination" adını alacak ve Hitman 1 ve 2'deki mekanları ve içerikleri de ekstra ücret ödemeden içerecek.

Hitman 3'ün mevcut sahiplerinin tümü bu yükseltmeyi ücretsiz olarak alacak ve geliştirici yakında bağımsız girişleri tüm platformlarda satıştan kaldıracak. Stüdyo, bu değişikliği neden yaptığına ilişkin olarak, hangi Hitman sürümünün satın alınacağı, ne içerdikleri ve eski içe aktarma süreci konusundaki kafa karışıklığını azaltmak olduğunu söyledi.

"Bu değişikliklere taviz vermeyen bir yaklaşımla yaklaşıyoruz," diye açıklıyor stüdyo. "World of Assassination'a girme veya tadını çıkarma deneyiminin basit ve anlaşılır olduğundan kesinlikle emin olmak istiyoruz." dedi.

Yeni satın alındığında Hitman - World of Assassination 70 dolar olacak ve Hitman 3, Hitman 2 ve Hitman 1 Game of the Year içeriğini sunacak. DLC ve genişleme paketleri gibi ayrı bir ödeme duvarının arkasında kilitli olan bazı yerler de olacak. Bunlar Hitman 3 Deluxe, Seven Deadly Sins season pass ve Hitman 2 expansion pass içeriklerini içeren 30$'lık yeni Deluxe Pakette bir araya getirilecek.

Bu lansman sonrası genişleme içeriklerinden herhangi birine kısmen sahip olanlar için IO ayrıca "Seti Tamamla" indirim işlevine sahip bir Steam paketinin yanı sıra tüm platformlarda oyun içi mağazadan bireysel satın alma seçenekleri de sunacak.

Bu değişiklikler 26 Ocak 2023'te yürürlüğe girecek, yani yakında açılacak olan tüm eski içeriğe erişmek için Hitman 3'ü indirimli olarak almak için zamanınız var. İçerik değişimi, yeni roguelike Hitman 3 Freelancer modu da yayına girmeden hemen önce gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.