iOS 16.3.1 Google Fotoğraflar Kullanıcıları İçin Uygulama Kırıcı Hataya Neden Oluyor

iOS 16.3.1 Google Fotoğraflar Kullanıcıları İçin Uygulama Kırıcı Hataya Neden Oluyor

iOS 16.3.1, Google Fotoğraflar uygulamasında uygulama kırılmasına neden olan bir hataya yol açarak Fotoğraflar uygulamasının açıldığında hemen çökmesine neden oluyor.

iOS 16.3.1, iOS 16'ya güncellenen tüm iPhone'lar için kullanıma sunuldu, ancak Google Fotoğraflar kullanıyorsanız güncellemeyi ertelemeyi düşünmelisiniz. 

9to5Mac tarafından yayınlanan bir rapora göre, iOS 16.3.1 Google Fotoğraflar uygulamasında bir uygulama kırılma hatasına neden oluyor ve bu da Fotoğraflar uygulamasının açıldığında hemen çökmesine yol açıyor. 

Sosyal medyada birden fazla kişi Google Fotoğraflar uygulamasıyla ilgili bir sorun yaşadığını bildirdi. Özellikle, iOS 16.3.1'e yapılan son güncellemenin ardından, uygulama başlatılmaya çalışıldıktan hemen sonra çöküyor gibi görünüyor. 

Bu sosyal medya raporlarına ek olarak, yayının okuyucuları da aynı sorunu yaşadıklarını doğruladı. Görünüşe göre bu, önemli sayıda kullanıcıyı etkileyen yaygın bir sorun ve Google'ın daha fazla araştırma yapmasını gerektirebilir. 

Hata en son iOS 16.3.1 güncellemesinden sonra ortaya çıkmış olsa da, sorunun kapsamı ve etkilenen kullanıcı sayısı göz önüne alındığında, Google'ın sorunun zaten farkında olması ve bir düzeltme üzerinde aktif olarak çalışması mümkün olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.