iOS 16.5 iPhone'a bir dizi yeni özellik getirecek

iOS 16.5 iPhone'a bir dizi yeni özellik getirecek

Apple, iOS 16.5 üzerinde dahili olarak çalışıyor. iOS 17'den önce iPhone için son büyük sürümlerden biri olacak.

Yakın tarihli bir rapora göre, iOS 16.5 yazılım güncellemesi iPhone'a daha önce duyurulmuş ancak yayınlanmamış bir dizi yeni özellik getirecek.

Bu özellikler arasında Apple Card tasarruf hesabı, Apple Music Classical uygulaması, iMessage İletişim Anahtarı Doğrulaması ve daha fazlası yer alacak.

Apple ayrıca Apple Pay için Apple Pay Later özelliğini de piyasaya sürecek, ancak bu iPhone'daki bir yazılım güncellemesinden değil, sunucu tarafı güncellemesinden başlatılacak. Yine de iOS 16.5 güncellemesiyle aynı zamanda yayınlanabilir.

Apple ayrıca Haziran ayındaki Dünya Çapında Geliştirici Konferansı'nda tanıtılması beklenen iOS 17 üzerinde de çalışıyor, yazılımın Eylül ayında iPhone 15 ile birlikte çıkması bekleniyor.

iOS'un mevcut sürümü iOS 16.3.1, Apple'ın şu anda geliştiricilerle birlikte bir beta sürümü de var, bu da iOS 16.4. iOS 16.4 yazılım güncellemesinin Mart sonu ya da Nisan başında yayınlanmasını bekliyoruz.

Bu güncelleme yayınlandıktan sonra iOS 16.5'in ilk beta sürümünü almaya başlayacağız ve bu da bize sürümle birlikte iPhone'a hangi yeni özelliklerin geleceği konusunda bir fikir verecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.