iOS'ta Belirli Mesajları Bulmak İçin WhatsApp'ın 'Tarihe Göre Arama' Özelliği Nasıl Kullanılır?

iOS'ta Belirli Mesajları Bulmak İçin WhatsApp'ın 'Tarihe Göre Arama' Özelliği Nasıl Kullanılır?

WhatsApp'ın 'Tarihe göre arama' özelliği, kullanıcıların sohbetlerindeki eski mesajları kolayca bulmalarını sağlıyor. Bu özellik iOS için en son WhatsApp 23.1.75 güncellemesinde yer alıyor.

WhatsApp, kullanıcıları için yeni bir 'Tarihe göre arama' özelliği sunarak sohbetlerin derinliklerine gömülü eski mesajları bulmayı kolaylaştırdı. Bu özellik, iOS'taki en son WhatsApp yapı 23.1.75 güncellemesinin bir parçası olarak geliyor. Bu makalede, tarihe göre arama özelliğini nasıl kullanacağınızı göstereceğiz.

23.1.75 sürümünü test ettik ve özelliğin iPhone'umuzda gerçekten mevcut olduğunu doğrulayabiliriz; Ergo, özellik yalnızca en son WhatsApp sürümüne güncellediyseniz çalışacaktır.

Özelliği kullanmak için:

  •     iPhone'unuzda WhatsApp uygulamasını açın.
  •     Şimdi, içinde belirli bir mesajı aramak istediğiniz belirli bir sohbete gidin.
  •     Ardından, kişi adına dokunun ve Ara'yı arayın.
  •     Burada, istediğiniz herhangi bir mesajı arayabilirsiniz.
  •     Belirli bir tarihte gönderdiğiniz bir mesajı aramak için ekranınızın sağ köşesindeki takvim simgesini bulun. Üzerine dokunduğunuzda bir tarih seçme aracı görünecektir. Aradığınız mesajı bulmak için istediğiniz yılı, ayı ve tarihi seçin.

WhatsApp'ın 23.1.75 sürümü, mesajlaşma deneyimini geliştirmek için bir dizi yeni özellik getiriyor. Mesajları tarihe göre arama özelliğine ek olarak, kullanıcılar artık kendilerine de mesaj gönderebiliyor.  Bir diğer yeni özellik ise kullanıcının çevrimiçi olduğunda kimlerin görebileceğini kontrol edebilme olanağı. Bu, çevrimiçi durumlarını gizli tutmak isteyen kullanıcılar için yararlı olabilir.

Ek olarak, yapı kullanıcıların görüntüleri, video dosyalarını ve belgeleri doğrudan WhatsApp'a sürükleyip bırakmalarına olanak tanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.