iPhone 15 ekranları BOE tarafından tedarik edilecek

iPhone 15 ekranları BOE tarafından tedarik edilecek

Yeni iPhone 15 ve iPhone 15 Pro akıllı telefonların Eylül ayına kadar piyasaya sürülmesi beklenmiyor, ancak görünüşe göre telefonlarla ilgili bazı ayrıntılara şimdiden sahip olabiliriz.

Saygın Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun yakın tarihli bir raporuna göre, BOE bu yılki iPhone'lar için ekranların çoğunu tedarik edecek.

BOE, Samsung'u geride bırakarak 2Y23 yeni iPhone 15 ve 15 Plus ekran siparişlerinin çoğunu güvence altına aldı. Önümüzdeki birkaç ay içinde geliştirme ve üretim sorunsuz bir şekilde devam ederse BOE, yaklaşık %70'lik pazar payıyla (Samsung'un %30'una kıyasla) iPhone 15 ve 15 Plus için en büyük ekran tedarikçisi olacak.

BOE, 2Y22 iPhone 14 serisi için yalnızca 6.1″ iPhone 14 ekranı için sipariş aldı ve en düşük pazar payına sahip oldu. Sonuç olarak, BOE'nin 2Y23 için iPhone ekran sevkiyatı yıllık bazda önemli ölçüde artacaktır.

BOE'nin iPhone ekran sevkiyatlarındaki pazar payı 2022'de yalnızca %12-15 civarındaydı. Bu nedenle, iPhone sevkiyatları 2023'teki ekonomik durgunluktan olumsuz etkilense bile BOE, 2022'deki iPhone ekran sevkiyatlarının düşük tabanı nedeniyle kolayca %70-100 gibi yüksek bir yıllık büyüme elde edebilir ve çoğu Apple tedarikçisinden daha iyi performans gösterebilir.

Yeni iPhone 15 serisinin bu yılın sonlarında piyasaya sürülmesini bekliyoruz, telefonlar mevcut iPhone 14 serisine göre bir dizi yükseltmeyle gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.