iPhone 15 Pro CAD Görselleri Büyük Kamera Çıkıntısı, Daha İnce Çerçeveler ve Daha Fazlasına İşaret Ediyor

iPhone 15 Pro CAD Görselleri Büyük Kamera Çıkıntısı, Daha İnce Çerçeveler ve Daha Fazlasına İşaret Ediyor

Apple henüz 2023 iPhone serisi hakkında herhangi bir ayrıntı vermedi, ancak bunun öncesinde iPhone 15 Pro'nun olası tasarımına bir bakış sunan iddia edilen görseller internete sızdı.

Yaklaşan model, mevcut iPhone 14 Pro'ya göre önemli değişikliklerin bir listesine sahip gibi görünüyor. iPhone 15 Pro'nun daha yuvarlak kenarlı bir tasarıma sahip titanyum bir çerçeve ile geleceği belirtiliyor. Render'lar tarafından önerilen diğer önemli değişiklikler ise daha büyük bir kamera çıkıntısı, bir sessiz düğmesi ve birleşik bir ses düğmesi. Ayrıca, yeni bir koyu kırmızı tonda sunulacağı söyleniyor.

9to5mac tarafından hazırlanan bir raporda iPhone 15 Pro'ya ait olduğu iddia edilen görseller paylaşıldı. Daha önce de belirtildiği gibi, sızdırılan görseller akıllı telefonun daha yuvarlak kenarlı bir tasarıma ve dar ekran çerçevelerine sahip titanyum bir kasaya sahip olduğunu gösteriyor. Çerçeveler sadece 1,55 mm ölçülerinde olabilir. Arka tarafta, telefonun daha büyük bir kamera çıkıntısına yerleştirilmiş üçlü kamera kurulumuna sahip olduğu görülüyor. Apple'ın daha fazla ışık yakalamak ve daha ayrıntılı bir görüntü oluşturmak için yaklaşan telefonda yeni sensör teknolojisi kullanması bekleniyor. Ayrıca, iPhone 15 Pro'nun iPhone 15 Pro Max'ten daha büyük bir kamera çıkıntısı taşıyacağı söyleniyor.

Ayrıca, görseller metalle çevrili USB Type-C bağlantı noktasına net bir bakış sunuyor. Apple, yaklaşan iPhone 15 serisinde standart Lightning konektörünü USB Type-C bağlantı noktalarıyla değiştirerek şimdiye kadarki en büyük değişikliğini yapmaya hazırlanıyor. Ancak, hızlı şarj Apple tarafından onaylanmış kablolarla sınırlı olabilir.

Görüntülerde dokunsal ses ve sessize alma düğmeleri görülüyor. Ayrıca, iPhone 15 Pro'nun koyu kırmızı renkte olacağı söyleniyor. Geri kalan renkler beyaz, uzay siyahı ve altın olabilir.

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde iPhone 15 Pro'nun teknik özellikleri hakkında birçok kez ipucu verildi. Yeni nesil Apple A17 Bionic çip ile donatılmış olarak gelmesi bekleniyor. Yeni kapasitif katı hal düğmeleri gibi belirli özelliklerin güç kapatıldığında bile işlevsel olmaya devam etmesini sağlamak için ultra düşük enerjili mikroişlemcilere sahip olduğu söyleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.