iPhone 15 Pro Max tüm telefonlar arasında en ince çerçevelere sahip olabilir

iPhone 15 Pro Max tüm telefonlar arasında en ince çerçevelere sahip olabilir

Apple sızıntısı yapan Ice Universe, bu yılki iPhone 15 Pro Max'in herhangi bir akıllı telefonun en ince çerçevelerine sahip olabileceğini iddia ediyor. Sadece 1,55 mm olduğu iddia edilen siyah çerçeve genişliği ile cihazın mevcut taç sahibi Xiaomi 13'ü geçmesi bekleniyor.

Sızıntıya göre, iPhone 14 Pro'nun siyah çerçeve genişliği 2,17 mm iken SamsungGalaxy S22 ve S23'tekiler 1,95 mm. Ancak MacRumors'un da belirttiği gibi, sızıntıyı yapan kişinin hangi çerçeve genişliğinden bahsettiği net değil. Xiaomi'nin resmi verilerine göre, Xiaomi 13'ün çerçeve genişliği çenede 1,81 mm ve kalan üç kenarda 1,61 mm olarak ölçülüyor.

Ice Universe daha önce CAD dosyalarını paylaşarak iPhone 15 Pro Max için daha dar çerçeveler ve daha ince bir kamera çıkıntısı önerdi. Ayrıca, geçmiş söylentiler Pro serisi modellerin daha yuvarlak kenarlara ve daha kavisli ön cama sahip olabileceğini ve böylece cam ile çerçeve arasında kesintisiz bir geçiş sağlanabileceğini iddia etmişti. Ancak Apple'ın tasarım değişiklikleri, yeni iPhone 15 serisini mevcut iPhone 14 serisi kılıflarla uyumsuz bırakabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.