iPhone 15 Pro Max ve 16 Ultra bu görselde devasa boyutlarını gözler önüne seriyor

iPhone 15 Pro Max ve 16 Ultra bu görselde devasa boyutlarını gözler önüne seriyor

ABD'li bir web sitesi iPhone 15 Pro ve iPhone 16 Pro Max'in görüntülerini elde etti. İkincisi o kadar büyük ki gazeteciler bunun ünlü Ultra modeli olduğunu düşünüyor.

9 To 5 Mac, yakında çıkacak olan iPhone 15 Pro Max ve 16 Pro Max'in görüntülerini ele geçirmeyi başardı. Eğer kaynakları güvenilirse, bu dosyalar Apple'ın daha da büyük bir iPhone Pro Max hazırladığını doğruluyor. Ancak bu akıllı telefonların 2024 yılına kadar piyasaya sürülmeyeceğini, dolayısıyla Apple'ın şu an ile o zaman arasında planlarını değiştirmesi için bolca zaman olduğunu unutmayın.

iPhone 15'in Eylül 2023'te çıkması beklenirken, iPhone 16 ile ilgili bilgiler şimdiden su yüzüne çıkmaya başladı. ABD'li siteye göre, bu isimlendirme resmi olmasa bile 2024 yılında bir iPhone 16 Ultra almamız gerekiyor. Görüntüler, ultra premium modelin 77,2 mm genişliğinde ve 165 mm yüksekliğinde küçük bir tablet boyutunda olacağını ortaya koyuyor. 6,9 inçlik ekran köşegeniyle, iPhone 14 Pro Max ve 6,7 inçlik ekranını çok büyük bulanlara hitap etmesi muhtemel değil.

IPHONE 16 PRO MAX DAHA DA BÜYÜK BIR EKRANA SAHIP OLABILIR

Bu dev akıllı telefonun yanında iPhone 15 Pro Max, 76,7 mm genişliği ve 159,8 mm yüksekliğiyle çok daha makul görünüyor. Gerçekten de iPhone 14 Pro Max'ten daha küçük olacak, ancak selefi gibi 6,7 inçlik bir ekrana sahip olacak. Dolayısıyla incelik izlenimi daha da büyük olacaktır. Söylentiler bir konuda hemfikir: iPhone 16 Pro öncekilerden daha büyük olmalı. Bu, Apple'ın cihaza bir periskop yakınlaştırma özelliği entegre etmesine olanak tanıyacak ki görünüşe göre bu iPhone 15 için gündemde olmayacak.


iPhone 15 ve çeşitli varyasyonları hakkında her şeyi ya da neredeyse her şeyi biliyoruz. iPhone 15 Pro, bileşen fiyatlarındaki artış nedeniyle mevcut muadilinden daha pahalı olacak. Ve bu bileşenler lüks olmayı vaat ediyor. En güçlü modeller için 3nm gravürün yanı sıra, titanyum şasi veya ekran için kavisli mineral camdan da bahsediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.