iPhone 17 Pro Max 48 MP periskop telefoto kameraya sahip olacak

iPhone 17 Pro Max 48 MP periskop telefoto kameraya sahip olacak

iPhone 15 modelleri henüz birkaç aylık ve halihazırda bir sürü iPhone 16 söylentisi var, ancak bekleyin - bugün iPhone 17 Pro Max hakkında konuştuğumuz için bunlar bile bir üst seviyeye çıkıyor. Evet, 17. 2025'in sonbaharında piyasaya sürülecek olan.

 

Apple'ın tedarik zincirindeki şirketlerle ilgilenen bir analist olan Jeff Pu'ya göre bu model 48 MP telefoto kameraya sahip olacak ve bir şekilde yakında çıkacak Vision Pro kulaklıkla kullanım için optimize edilecek. Ne yazık ki bu optimizasyon hakkında herhangi bir ayrıntıya girmiyor. iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max, iOS 17.2'den itibaren Vision Pro'da oynatılmak üzere 3D derinlikli uzamsal video kaydı yapabiliyor.

iPhone 16 Pro'nun zaten 48 MP ultra geniş kamerayla gelmesi bekleniyor ve iPhone 15 Pro'nun zaten 48 MP ana kamerası var, bu da iPhone 17 Pro/Max'in Apple tarihinde arkada üçlü 48 MP kamerayla gelen ilk model olabileceği anlamına geliyor.


Elbette, tüm bunları bir tutam tuzla değerlendirmeniz gerektiği açıktır - sonuçta burada neredeyse iki yıl ilerideyiz. Apple şu anda burada özetlenen her şeyi yapmayı planlıyor olsa bile, bu kadar uzun bir zaman diliminde pek çok şey değişebilir. Bazı şeyler ortaya çıkar ve planları her zaman değiştirmeye zorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.