Mac için WhatsApp Yerel Uygulaması Artık Tüm Dünyada App Store Üzerinden Kullanılabiliyor

Mac için WhatsApp Yerel Uygulaması Artık Tüm Dünyada App Store Üzerinden Kullanılabiliyor

WhatsApp'ın Mac için bağımsız uygulaması artık uygulama mağazası üzerinden kullanılabilecek.

 

Dolayısıyla Mac kullanıcıları artık anlık mesajlaşma platformunun resmi web sitesinden indirmek zorunda kalmayacak. MacOS için beta sürümündeki yerel WhatsApp uygulaması bu yılın başlarında yayınlanmıştı. Şimdi, Meta'nın sahip olduğu platform tarafından X'te yayınlanan bir gönderide, uygulama artık küresel olarak tüm macOS kullanıcıları için kullanılabilir durumda. Ayrıntıları öğrenmek için okumaya devam edin.
Mac kullanıcıları için WhatsApp artık App Store'da

WhatsApp'ı Mac cihazlarında yerel olarak kullanmak isteyen dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar artık uygulamayı macOS'taki App Store üzerinden indirebilirler. Yeni özel uygulama sürümü Mac Catalyst tabanlı. Bu sürüm, bilinmeyen nedenlerle kullanıcıların kafasını karıştırma potansiyeline sahip olduğu için yalnızca WhatsApp'ın resmi web sitesinde bulunan uygulama sürümünden sonra geldi.


macOS için WhatsApp uygulaması genel kullanım deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor. iOS sürümünün çoğu özelliğini koruyor. Anlık mesajlaşma platformunun Mac'teki uygulaması sesli ve görüntülü arama, uygulama kapalıyken bile gelen bildirimler, yıldızlı mesajlar ve daha fazlasını sunuyor. Yerel uygulamanın macOS 11.0 veya üstü ile uyumlu olduğunu belirtmek gerekir.


Mac için WhatsApp uygulamasını indirmek ve yüklemek için kullanıcıların Mac App Store'u ziyaret etmeleri ve WhatsApp Messenger'ı aramaları gerekiyor. Alternatif olarak, cihazlarında bu bağlantıya gidebilirler. Al ve Yükle'yi seçin. Uygulama yüklendikten ve açıldıktan sonra, kullanıcının akıllı telefonundaki WhatsApp uygulaması kullanılarak taranması gereken bir QR kodu gösterecektir. Mobil cihazlarda QR kodunu taramak için WhatsApp Ayarları > Bağlı Cihazlar > Bir cihaz bağla seçeneğine gidin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.